Bose presenterar SoundLink Max: Den ultimata bärbara högtalaren

Bose SoundLink Max lanseringsdatum

Nu inleds ett nytt kapitel för Bose som förstärker sin välkända SoundLink-serie med lanseringen av den bärbara högtalaren Bose SoundLink Max. Detta senaste tillskott utlovar inte bara hållbarhet och förlängd batteritid utan erbjuder också imponerande ljudkvalitet som trotsar sin kompakta storlek. Denna högtalare är utformad för att förhöja alla sammankomster och säkerställer att högkvalitativt ljud följer med dig vart du än går.

Om du letar efter bästa vattentäta bluetooth högtalare till sommaren kommer här ett utmärkt alternativ. Nya Bose SoundLink Max är idealisk för alla typer av utomhusaktiviter med sin hållbarhet – men viktigast av allt – den har även en ljudkvalitet i toppklass. Här är allt du behöver veta om den nya bärbara högtalaren från Bose.

Bose SoundLink Max – Exceptionell ljudprestanda

Bose SoundLink Max högtalare

SoundLink Max är en produkt av Boses omfattande expertis inom akustisk forskning. Den har en Bose Articulated Array, som består av tre transducers placerade längst fram på högtalaren för att skapa en bred stereoljudbild.

Den här uppsättningen, som kompletteras av två specialdesignade passiva element, ger basnivåer som är förvånansvärt kraftfulla för högtalarens storlek. Högtalaren använder avancerad teknik från Bose soundbars och egenutvecklad digital signalbehandling för att minimera distorsion.

Oavsett om det är de invecklade detaljerna i ett klassiskt stycke eller den blomstrande basen i elektronisk dansmusik, levererar SoundLink Max ett skarpt ljud med full räckvidd. Användare kan skräddarsy sin lyssningsupplevelse ytterligare med hjälp av de justerbara EQ-inställningarna för bas, mellanregister och diskant som finns tillgängliga via Bose-appen.

Läs också: Bose presenterar nya Bose Ultra Open Earbuds

Hållbarhet och design

Bose SoundLink Max bärbara bluetooth högtalare

SoundLink Max är utformad för både estetik och tålighet och har ett pulverlackerat, silikoninklätt stålhölje som motstår skalning, flagning och UV-skador. Dess IP67-klassning säkerställer att den är vatten- och dammtät, vilket gör den idealisk för utomhusäventyr – oavsett om det är bredvid en pool, på en båt eller i en park.

Högtalaren mäter 26,47 cm i bredd, 12,01 cm i höjd och 10,49 cm i djup och väger knappt 2,27 kg. Den har ett integrerat, avtagbart rephandtag för enkel transport, och som tillval finns en bärrem i rep och handtagstillbehör i anpassningsbar färg för dem som föredrar en personlig touch.

Förlängd speltid och anslutningsmöjligheter

Bose SoundLink Max Bluetooth högtalare

SoundLink Max är konstruerad för att hålla igång festen hela dagen med upp till 20 timmars batteritid. Den har också en USB-C-port för laddning av mobila enheter, vilket säkerställer att din musik fortsätter även om telefonens batteri inte gör det.

Högtalaren stöder den senaste Bluetooth 5.3-standarden och är kompatibel med SBC- och AAC-codecs, vilket gör att den fungerar med nästan alla Bluetooth-enheter. För audiofiler använder den Snapdragon Sound™ med Qualcomm® aptX™ Adaptive codec för högupplöst, förlustfri ljudkvalitet.

Ytterligare funktioner som Google Fast Pair förbättrar användarvänligheten med Android-enheter, medan en AUX-ingång möjliggör trådbundna anslutningar till olika ljudkällor.

Läs också: Bose nylanserade QuietComfort Ultra-serie

Bose SoundLink Max lanseringsdatum

SoundLink Max kommer att finnas på butikshyllorna den 4 juni och kan förbeställas från och med den 14 maj. Den finns i två snygga färger – Black och Blue Dusk – och är lika imponerande i sin estetik som i sin ljudkvalitet.

Oavsett om du är en audiofil eller en avslappnad lyssnare är SoundLink Max redo att omdefiniera din bärbara ljudupplevelse.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Bästa sportglasögon 2024 – välj rätt solglasögon för alla utomhusaktiviteter
Utvecklingen är snabb gällande solglasögon just nu. Det gäller speciellt inom sportglasögon...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *