Mandarin Oriental Savoy Zürich: Ett nytt kapitel inom lyxhotell

Mandarin Oriental Zurich

Zürich har välkomnat en ny pärla i sitt lyxiga gästfrihetslandskap i och med öppnandet av Mandarin Oriental Savoy Zurich. Hotellet ligger på stadens ikoniska Paradeplatz och förenar charmen från sina historiska rötter från 1838 med dagens eleganta modernitet. Denna pånyttfödelse följer på en omfattande renovering och positionerar Mandarin Oriental Savoy som ett måste att besöka för både globala resenärer och lokalbefolkningen.

Festlig lansering

I samband med den stora öppningen har hotellet samarbetat med den välkända juveleraren Harry Winston för att skapa en förtrollande julstämning. Gästerna kan beundra de festliga dekorationerna i blått och guld, som återspeglar hotellets långvariga tradition att fira julsäsongen sedan starten på 1800-talet.

Design och lyx i varje detalj

Mandarin Oriental Zurich

Den välkände designern Tristan Auer har på ett mästerligt sätt förnyat hotellets interiör och blandat historiska element med en modern känsla. Anläggningen ståtar med rum och sviter som symboliserar lyx, med design inspirerad av Zürichs livfulla färger och blomstrande konstscen.

Vissa boenden har vidsträckta terrasser, privata takterrasser och omsorgsfullt utformade vardagsrum, vilket ger en oas av komfort och stil.

En kulinarisk resa under ledning av kökschefen Benjamin Halat

Mandarin Oriental Zurich

Mandarin Oriental Savoy Zurich presenterar en kulinarisk resa under överinseende av Executive Chef Benjamin Halat. Från de franskinspirerade rätterna på Savoy Brasserie & Bar till det utsökta italienska köket på ORSINI – hotellet utlovar en mångsidig gastronomisk upplevelse.

Ytterligare matställen, som Mandarin Lounge och den kommande takbaren 1838, berikar hotellets kulinariska landskap ytterligare.

Förstklassig destination för evenemang och firande

Mandarin Oriental Zurich

Med över 700 kvadratmeter mångsidigt eventutrymme, inklusive en historisk gilleshall och en stor balsal, är hotellet redo att stå värd för en rad olika evenemang, från överdådiga bröllop till företagssammankomster.

Kombinationen av elegant design och toppmoderna faciliteter gör det till en idealisk plats för minnesvärda tillfällen.

Ett arv av värdskap för de berömda

Mandarin Oriental Savoy Zurich fortsätter ett arv som har sett sådana som Franz Liszt och Charles Dickens bland sina gäster. Detta anrika förflutna ger hotellets moderna lyx ett lager av historisk lockelse.

Exklusivt öppningspaket för tidiga gäster

Mandarin Oriental Zurich

För att fira öppningen erbjuder hotellet paketet “Be the First to Stay”, med exklusiva förmåner som frukost, matkredit och mycket mer, som inbjuder gästerna att uppleva den nya standarden för lyx i Zürich.

Zürichs är en av världens mest livliga städer, inbäddad i naturens omfamning men ändå full av mode och kulturell rikedom. Mandarin Oriental Savoy Zurich står som en ledstjärna för denna blandning och erbjuder 80 elegant inredda rum och sviter, exceptionell mat och närhet till historiska landmärken och Zürichsjön.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Sällskapsspelet årets julklapp 2023 – Här är några andra kandidater vi tagit fram
I en värld präglad av ekonomisk osäkerhet och global oro, har en...
Read More
0 replies on “Mandarin Oriental Savoy Zürich: Ett nytt kapitel inom lyxhotell”