Elite Palace Hotel lanserar barnpassning med Palace Playground – Öppet både för hotellgäster och spabesökare

Elite Palace Hotel lanserar barnpassning med Palace Playground - Öppet både för hotellgäster och spabesökare

Elite Palace Hotel, beläget i hjärtat av Vasastan i Stockholm, lanserar nu en banbrytande nyhet: Palace Playground. Denna lekfulla innovation, som öppnades den 20 mars, är speciellt utformad för att ge barnen en extraordinär upplevelse under deras hotellvistelse samtidigt som föräldrarna kan njuta av en spabehandling utan att behöva oroa sig för barnpassning.

Med faciliteter som bollhav, en egen biograf och mer, markerar detta ytterligare ett steg mot hotellets mål att skapa oförglömliga vistelser för familjer.

Skräddarsytt för barnens glädje

Elite Palace Hotel lanserar barnpassning med Palace Playground - Öppet både för hotellgäster och spabesökare

Palace Playground är ett unikt lekutrymme skapat för att trollbinda hotellets yngsta besökare. Designat över två våningar, erbjuder detta lekrum allt från en leksakskafé till utklädningskläder, och erbjuder en kreativ och säker miljö för barnen att utforska.

Detta är Elite Hotels sätt att visa att barnen är lika viktiga gäster som de vuxna.

Läs också: Villa Skärtofta: Saltsjöbadens nyaste kulinariska destination

Elite Palace Hotel lanserar barnpassning med Palace Playground - Öppet både för hotellgäster och spabesökare

Inte endast för hotellgäster

Palace Playground är inte enbart till för de som övernattar på hotellet. Det är en öppen inbjudan till alla, inklusive de som besöker Vana Spa, att låta sina barn njuta av denna unika lekplats.

Med möjligheten att boka upp till två timmars barnpassning, garanterar hotellet en avkopplande upplevelse för både vuxna och barn. Lekområdet är anpassat för barn från fyra år och uppåt, med ett begränsat antal platser för att säkerställa en trygg och njutbar upplevelse för alla.

En oas i Stockholms hjärta

Beläget vid St. Eriksgatan, nära den grönskande Hagaparken och Brunnsviken, erbjuder Elite Palace Hotel en perfekt utgångspunkt för stadens besökare. Med sitt läge i det charmiga Vasastan, kombinerar hotellet tillgång till stadens alla sevärdheter med en lugn och avkopplande atmosfär.

elite palace hotel stockholm

Med nyligen tillagda familjerum och förstklassiga faciliteter som Vana Spa, är hotellet ett uppskattat val för både lokalbefolkningen och besökare från fjärran.

Förstärker premiumkonceptet

Genom lanseringen av Palace Playground, bekräftar Elite Palace Hotel sitt åtagande att erbjuda en helhetsupplevelse som inte bara tillgodoser vuxnas behov utan även fokuserar på barnens välmående och nöje.

Detta tillägg till hotellets redan exklusiva utbud stärker dess position som en föredragen destination för familjer som söker en oförglömlig vistelse i Stockholm. Med planer på att fortsätta utveckla sitt helhetskoncept under hösten 2024, framstår Elite Palace Hotel mer än någonsin som en komplett destination för besökare i alla åldrar.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Tips för en ergonomisk och portabel arbetsplats
Sommaren innebär ofta flexibla arbetsplatser, vare sig du arbetar hemifrån, från sommarstugan...
Read More
0 replies on “Elite Palace Hotel lanserar barnpassning med Palace Playground – Öppet både för hotellgäster och spabesökare”