Garmin introducerar tactix 7 AMOLED Edition: Perfekt följeslagare dag och natt

nya Garmin tactix oled klocka

Garmin lanserar nu tactix®7 AMOLED Edition, den nyaste medlemmen i tactix 7-familjen. Denna klocka är utrustad med en adaptiv AMOLED-skärm och kombinerar touchfunktioner med traditionella knappar och erbjuder lättläst display under alla förhållanden.

Den erbjuder inte bara specialfunktioner för taktik utan även avancerade tränings- och prestandafunktioner. Med dess nattsynsfunktioner och imponerande 31 dagars batterilivslängd är den klar att stå vid din sida i alla situationer.

Vad är nytt i Garmin tactix 7 AMOLED Edition?

  • Display med adaptiv teknik: En livfull 1,4” skärm som är synlig i solljus och kan dimmas för diskretion.
  • Nattsynsficklampa: Den nya modellen har en justerbar grön ficklampa för användning med nattkikare, så att användarens nattsyn bibehålls.
  • Optimerad pulsmätning: Förbättrade sensorer ger mer precisa data under ett stort spektrum av aktiviteter.
  • Rödljusläge: En unik funktion som ändrar klockans gränssnitt till röda toner för bättre syn i mörker och minskad störning av sömnen.

Byggd för äventyr

Uppfyllande amerikansk militär standard (MIL-STD-810) i robusthet, tacklar tactix 7 AMOLED Edition elementen utan problem. Den kombinerar styrka och stil, vilket gör den passande både på fältet och vid formella evenemang.

På fältets funktioner

Oavsett om du är ute på en mörk expedition eller i en känslig situation har den här klockan verktygen för att hjälpa dig, inklusive ett inbyggt LED-ljus och ett smygläge där trådlös kommunikation avbryts utan att din position avslöjas.

Fokuserad på träning och välbefinnande

Denna klocka är mer än bara en taktisk följeslagare. Den har Garmins toppmoderna hälsofunktioner, inklusive pulsoximetri, stressmätning och avancerad sömnregistrering. Den är även fylld med verktyg för att förbättra dina träningsprestanda.

Navigationsfunktioner för luftburna användare

Pilotspecifika funktioner inkluderar en direkt-till-navigeringsfunktion och möjlighet att se realtidsväderdata direkt på klockan.

Navigation i världsklass

Den uppdaterade versionen kommer med förinstallerade kartor och erbjuder premium karttillgång genom en prenumerationstjänst. Allt detta för att ge dig den bästa upplevelsen, oavsett var du är.

tactix 7 AMOLED Edition är nu tillgänglig för 17 299 kronor.

Läs också: Nya Garmin Fenix 7 Pro-serien

More from Benny Sjölind
Nu kan du bo i en av New Yorks mest exklusiva adresser på toppen av anrika Plaza Hotel
Plaza Hotel, ett landmärke i New York City sedan 1907, presenterar nu...
Read More
0 replies on “Garmin introducerar tactix 7 AMOLED Edition: Perfekt följeslagare dag och natt”