KungSängen lanserar Drömklubben för optimerad sömn

Kungsängen lanserar drömklubben
Happy woman stretching bed in sunlight closeup. Carefree smiling girl waking up lying on soft comfortable sheets pillows. Joyful beautiful female enjoy day full of energy. Positive emotions happiness

I ljuset av växande medvetenhet kring sömnens kritiska roll för människors hälsa och välmående, har KungSängen nu lanserat Drömklubben, en kundklubb dedikerad till att höja sömnkvaliteten för sina medlemmar.

KungSängen grundades 1998 och är känt över hela Sverige för sina premiumsängar av högsta kvalitet. KungSängen har en egen fabrik i Enköping där sängarna tillverkas och skräddarsys för hand. KungSängen Sveriges största sängkedja med butiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Nu kommer ett nytt

Drömklubben representerar mer än en traditionell kundklubb; det är en direkt investering i medlemmarnas sömn. KungSängen tar härmed ett avgörande steg framåt i strävan efter att erbjuda bättre sömn genom att erbjuda medlemmarna exklusiva förmåner.

Dessa inkluderar särskilda erbjudanden, inbjudningar till evenemang, förtur till försäljningar samt tillgång till inspirerande sömnguider och tips.

Från kunskap till kvalitetssömn

Robert Gunnarsson, ansvarig för CRM och lojalitetsprogram på KungSängen, understryker företagets engagemang för att förbättra kundernas liv genom bättre sömn.

Vi förstår hur viktig sömnen är för vår hälsa och välbefinnande. En god natts sömn kan göra dagen bättre och påverkar hälsan på kort- & långsikt. Med Drömklubben vill vi ge våra kunder möjlighet att investera i sin sömn på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. Vi arbetar dagligen för att fler ska sova gott, genom våra sängar men även genom att dela vår kunskap. Så denna satsning går hand i hand med denna ambition. Denna satsning är dessutom strategiskt viktig för oss på KungSängen, och möjliggör att ännu mer ta hand om vår lojala kundbas. Kunden ligger i centrum i allt vi gör. På samma sätt som sömnen är individuell ämnar vi inom Drömklubben skapa en mer skräddarsydd upplevelse utifrån kundens individuella behov och efterfrågan. Helt enkelt för att fler ska sova bättre”, säger Robert Gunnarsson.

En sömlös anslutning till drömmarnas värld

Med start den 2 april välkomnas kunder att ansluta sig till Drömklubben. Medlemskapet är kostnadsfritt och intresserade kan registrera sig direkt i KungSängens butiker eller online via företagets hemsida. För ytterligare information och för att bli en del av denna exklusiva gemenskap, besök kungsangen.com/dromklubben.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *