IYO ONE: Den första ljuddatorn någonsin

IYO ONE: Den första ljuddatorn någonsin

Den personliga ljuddatorn IYO ONE är den första i sitt slag och låter användarna fördjupa sig i en värld där virtuella ljudkompanjoner hjälper till att lära sig, arbeta, shoppa och skapa, samtidigt som du är närvarande i den verkliga världen och medveten om din omgivning.

Föreställ dig att du pratar med virtuella ljudkompisar som kan coacha dig genom träningspass, påminna dig om saker på inköpslistan i affären eller översätta språk i realtid när du reser utomlands. IYO ONE gör dessa scenarier möjliga genom att erbjuda privata och sömlösa interaktioner som smälter in i ditt dagliga liv utan att du behöver titta på en skärm.

Uppslukande ljudkvalitet

IYO ONE omsluter dig med avancerad, uppslukande ljudkvalitet som musikskapare älskar. Du kan överlagra din verklighet med din favoritmusik för att höja ditt humör eller samarbeta med din virtuella ljudkompis för att skapa nya låtar.

IYO ONE: Den första ljuddatorn någonsin

Enhetens ljudisoleringsfunktioner gör att du kan välja vad du vill höra, förstärka specifika röster under konversationer eller eliminera oönskat ljud i livliga miljöer som restauranger eller tunnelbanor.

Att navigera genom din miljö med IYO ONE blir en personlig ljudupplevelse. Enheten förstärker specifika röster och eliminerar oönskade ljud, vilket gör den perfekt för olika miljöer. Oavsett om du befinner dig i en livlig stad eller i en lugn park ser IYO ONE till att du hör exakt vad du behöver.

Med IYO ONE kan du använda privat röstinmatning för att interagera med ett nätverk av röstbaserade samtalsagenter. Dessa agenter hjälper dig att svara på textmeddelanden, e-postmeddelanden och telefonsamtal utan att du behöver titta på din telefon.

Enheten erbjuder också en 360° uppslukande hörselskärm med inbyggd huvudspårning, så att du kan höra ljud från alla håll. När du kopplar bort dig från immersionsläget återgår du enkelt till din normala miljö.

Läs också: Dyson hörlurar renar luften medan du bär dem

Avancerade tekniska specifikationer

IYO ONE: Den första ljuddatorn någonsin

Under sitt eleganta yttre har IYO ONE imponerande tekniska specifikationer:

  • 4 nm fyrkärnig CPU
  • 32 GB lagringsutrymme och 2 GB LPDDR4 RAM
  • GPS-funktionalitet
  • 2,4 GHz/5 GHz Wi-Fi och 4G LTE-anslutning
  • Bluetooth®-kapacitet
  • Batteritid som räcker hela dagen
  • IP68-klassning för vattentålighet
  • Chassi i betsad titan och front i safirglas
  • Mjuka, anpassade in-ear-öronproppar för komfort och stabilitet

IYO ONE markerar början på en ny era inom personliga ljuddatorer. Med sina virtuella ljudkompisar, uppslukande ljudkvalitet, personliga ljudlandskap och avancerade teknik revolutionerar den hur vi interagerar med den digitala världen samtidigt som vi håller kontakten med den verkliga. Omfamna framtiden med IYO ONE, den första ljuddatorn någonsin.

More from Benny Sjölind
Byredo har lanserat Rogue Chaotique – Den första gourmanddoften i Night Veils-kollektionen
Nu har populära Byredo lanserat en ny spännande doft! Det handlar om...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *