Kolla in Manchester Uniteds snygga bortröja för säsongen 2023/24!

Manchester Uniteds nya bortatröja säsongen 2023/24

Adidas presenterar idag Manchester Uniteds nya bortatröja för säsongen 2023/24. Den nya designen hämtar inspiration från klubbens historia men lägger till en fräsch twist som tillgodoser ambitionerna hos en ny generation fotbollsstjärnor som är redo att glänsa på den största scenen.

Den senaste tröjan är en viktig blinkning till klubbens tidiga dagar och återinför de klassiska vertikala ränderna som har blivit synonyma med Manchester Uniteds arv. Med inspiration från lagets tidiga bortaställ har den nya tröjan en livfull och modern tolkning av den ikoniska gröna färgen, vilket gör den lika tilltalande på planen som på läktaren.

Läs mer: Manchester Uniteds nya hemmatröja säsongen 2023/24

Manchester Uniteds nya bortatröja för säsongen 2023/24 – en hyllning till stadens urbana landskap

Manchester Uniteds nya bortatröja säsongen 2023/24

Designteamet på Adidas hämtade ytterligare inspiration från Manchesters arkitektoniska underverk. Rödbruna linjer, som påminner om stadens berömda röda tegelstenar, korsas med vita block och bildar en övertygande visuell representation av Manchesters urbana landskap.

Manchester Uniteds nya bortatröja säsongen 2023/24

Den nattgröna basen är ytterligare en hyllning till stadens slående strukturer, och allt sammanfogas av en snygg vit ribbad rund halsringning som fullbordar tröjans moderna och fräscha look.

Funktionaliteten framträdande

Funktionalitet var också en viktig faktor under designprocessen. Den version av tröjan som används på planen har HEAT.RDY-teknik som ser till att spelarna är bekväma och kan prestera på topp under avgörande ögonblick på planen. För fansen har tröjan AEROREADY-teknik, som håller kroppen torr genom att effektivt transportera bort svett.

I linje med den globala strävan efter hållbarhet är tröjan tillverkad av 100% återvunnet material, vilket visar Adidas engagemang för att ta itu med problemet med plastavfall.

Manchester Uniteds nya bortatröja säsongen 2023/24

Fotbollsentusiaster kan bevittna tröjans debut på Manchester Uniteds försäsongsturné i USA när de möter Wrexham A.F.C på San Diego’s Snapdragon Stadium den 25 juli.

Manchester United har lanserat nya bortatröja för säsongen 2023/2024

Fans kan lägga vantarna på Manchester Uniteds nya bortatröja för säsongen 2023/24 från och med idag den 24 juli. Tröjan kommer att kunna köpas i Manchester United-butiker, utvalda Adidas-återförsäljare och online via den officiella webbplatsen för Adidas Manchester United.

Läs mer: Arsenals nya bortatröja för säsongen 2023/24

More from Benny Sjölind
Elite Palace Hotel lanserar barnpassning med Palace Playground – Öppet både för hotellgäster och spabesökare
Elite Palace Hotel, beläget i hjärtat av Vasastan i Stockholm, lanserar nu...
Read More
0 replies on “Kolla in Manchester Uniteds snygga bortröja för säsongen 2023/24!”