Inspirerad av Toscanas natursköna landskap – Midbec lanserar kollektionen “Toscana”

midbec toscana ny kollektion 2023

Med anspelning på Toscanas förtrollande landskap, har Midbec Tapeter presenterat sin senaste kollektion, “Toscana”. Kollektionen illustrerar en symbiotisk blandning av botanisk grönska och balanserade färgtoner i en neutral palett, speglande den lugnande verkan naturen har på oss.

Grön trend, som oförändrad håller sin plats i inredningsvärlden år efter år, skapar en känsla av stillhet och ro. Toscana-kollektionen innehåller blommiga, botaniska tapeter för att ge rummet ett lugnande inslag.

Kollektionen lyfter även fram enfärgade mönster, som sträcker sig från svala neutrala till djupa mustiga toner, för att skapa harmoni i utrymmet. Ljuset spelar mot tapetens yta och avslöjar en taktil struktur som ger rummet ett attraktivt djup och karaktär.

Midbec Tapeter introducerar “Serengeti”, en lyxig imitation av Afrikas vildmark

Ytterligare en kollektion som Midbec Tapeter lanserade tidigare i vår är “Serengeti”, en inspirerande tolkning av den afrikanska naturen, utformad för att ge ditt hem en känsla av elegans och lyx. Med en samling tapeter som hyllar den storslagna skönheten i den afrikanska kontinenten, blandas realism och fantasifullhet i denna kollektion.

midbec serengeti tapetkollektion 2023

De nyskapande tapeterna pryds av överdimensionerade blad och växtmotiv som verkar som om de tagit klivet rätt ut från djungeln. Det finns en djup fascination i den guldiga skimmer som varje design utstrålar, vilket leder till att man inte kan låta bli att undra över vilka hemligheter som kan döljas i dess djupa snår.

Detta tema förstärks genom användningen av detaljerade imitationer av afrikanska vildmarksdjur, som zebror och gaseller, vilka alla förstärker känslan av att vara mitt i savannen. Tapeternas design sträcker sig från exklusiva läderimitationer i lugnande, naturliga färger till mer framträdande detaljer som finkorniga texturer, vilka liknar elefanthudens delikata struktur.

midbec serengeti tapeter 2023

En annan höjdpunkt är de nästan fotorealistiska krokodilskinnsmönstren, vilket skapar en dramatisk effekt på väggarna. Midbecs “Serengeti” bjuder på en exklusiv upplevelse av Afrikas vildmark, förvandlad till dekoration för ditt hem.

Midbec Tapeter förvandlar barnrum med ‘Kid’s World’ kollektionen

Med syftet att göra barnrummen mer personliga, spännande och roliga, har Midbec Tapeter även lanserat en tapetkollektion som heter ‘Kid’s World’. Kollektionen är en färgstark upptäcktsfärd från himmelen ner till havets botten, där barnen kan följa färgglada fiskar som simmar bland mjuka koraller och stjärnor.

midbec barnrum tapeter 2023

Äventyr med vilda djur i skogen är också en del av denna fantasifulla kollektion. ‘Kid’s World’ skapar en magisk miljö där barnen varje dag kan upptäcka nya, spännande äventyr.

midbec barnrum tapeter 2023

De handmålade motiven i ‘Kid’s World’ utstrålar lugn tack vare de behagliga pastelltonerna i akvarell. Kollektionen är fylld av färgglada och fantasifulla motiv som kommer att omvandla barnrummet till en mysig och levande plats för drömmar att växa.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nu kommer nya Samsung AI TV till Sverige – Här är alla de fantastiska egenskaperna!
Föreställ dig en värld där tekniken berikar varje ögonblick och gör det...
Read More
0 replies on “Inspirerad av Toscanas natursköna landskap – Midbec lanserar kollektionen “Toscana””