Samsung utökar sin portfölj med Wearables – Presenterar nya innovativa Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra och Galaxy Ring

Samsung utökar sin portfölj med Wearables - Presenterar nya innovativa Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra och Galaxy Ring

Samsung har idag lanserat tre nya produkter i sin wearables-serie: Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra och Galaxy Ring. Dessa nya enheter utökar funktionaliteten hos Galaxy AI och erbjuder avancerade upplevelser som syftar till att förbättra användarnas välmående och livskvalitet.

Förbättrad AI för hälsoinsikter

De nya wearables är en del av Samsungs vision för Galaxy AI, som strävar efter att förbättra AI-funktionerna och erbjuda en mer heltäckande användarupplevelse. Galaxy Ring är utrustad med funktioner som följer användarens hälsa och ger personliga insikter. Galaxy Watch7 erbjuder skräddarsydda träningsprogram och avancerade hälsomätningar. Galaxy Watch Ultra, den mest avancerade klockan i serien, är designad för att höja användarnas välmående till nya höjder.

“Vi är stolta över att introducera våra senaste innovationer inom bärbar teknik. Galaxy Ring, Galaxy Watch7 och Galaxy Watch Ultra är designade för att ge användarna en komplett översikt över deras hälsa med förbättrade funktioner som sömnspårning och pulsmätning. Dessa produkter är perfekta för dem som vill förbättra sin träning med skräddarsydda insikter och råd, säger Anders Elmby, MX-Director för Samsung i Norden.

Samsung Galaxy Ring: Enkel och effektiv hälsospårning

samsung galaxy ring

Samsung Galaxy Ring erbjuder kontinuerlig wellness tracking dygnet runt och är designad för att vara lätt och bekväm. Med en vikt på endast 2,3 till 3,0 gram och en batteritid på upp till sju dagar, är ringen både diskret och effektiv.

Ringen integrerar data i Samsung Health och erbjuder detaljerad sömnanalys med nya mätvärden som rörelser under sömn och sömnlatens. Funktionen Cycle Tracking ger en bättre överblick över menstruationscykeln genom kroppstemperaturövervakning.

samsung galaxy ring

Med funktioner som Heart Rate Alert och Live Heart Rate Check, kan användarna hålla sig informerade om sitt hjärta i realtid. Galaxy Ring stödjer även automatisk träningsspårning och påminnelser om daglig aktivitet.

Samsung Galaxy Watch7 – Omfattande hälsomätningar

samsung galaxy watch7

Galaxy Watch7 är designad för att ge en helhetsförståelse av användarens hälsa och motivera till ett hälsosammare liv. Den kan spåra över 100 träningspass och erbjuda skräddarsydda träningsrutiner. Med funktioner som Body Composition och Heart Rate Monitoring, får användarna en detaljerad bild av sin fysiska status.

Den avancerade AI-algoritmen för sömnanalys och funktionen för att upptäcka oregelbunden hjärtrytm ger användarna djupgående insikter om deras hjärthälsa. Galaxy Watch7 har även förbättrade BioActive-sensorer för noggrannare mätningar och en AGEIndex-funktion som visar användarens biologiska ålder och metaboliska hälsa.

Klockan är utrustad med det kraftfullaste chippet i serien och erbjuder snabbare prestanda och bättre energieffektivitet. Med ett GPS-system med dubbla frekvenser är platsbestämningen mer exakt, även i stadsmiljöer.

Galaxy Watch7 finns i två storlekar och flera färger, med nya armbandsdesigns och anpassningsbara urtavlor. Den är också kompatibel med andra Samsung Galaxy-enheter för en sömlös användarupplevelse.

Samsung Galaxy Watch Ultra – Maximal prestanda för extrema förhållanden

samsung galaxy watch ultra

Galaxy Watch Ultra är den mest kraftfulla klockan i serien och är designad för att fungera under extrema förhållanden. Med en ram av titan och vattentålighet upp till 10ATM, kan klockan användas vid träning både under vatten och på hög höjd.

Den nya multisportsbrickan och funktioner som Functional Threshold Power för cykelträning gör den idealisk för triathleter. Galaxy Watch Ultra erbjuder även en Personalized HR Zone för optimal träning baserad på användarens fysiska förmåga.

samsung galaxy watch ultra

Med en maximal ljusstyrka på 3 000 nits och upp till 100 timmars batteritid i energisparläge, är klockan både användarvänlig och långvarig. Den har även en nödsirensfunktion och nattläge för ökad läsbarhet i mörker.

samsung galaxy watch ultra

Tillgänglighet och priser

Galaxy Watch7 och Galaxy Watch Ultra kan förbeställas från och med den idag 10 juli, med officiell säljstart den 24 juli. Galaxy Watch Ultra har ett startpris på 8 490 SEK, medan Galaxy Watch7 finns i två storlekar med startpriser på 3 790 SEK respektive 4 190 SEK.

Galaxy Ring kommer också att vara tillgänglig för förbeställning från och med den 10 juli, med lansering den 24 juli. Svensk lansering kommer att meddelas vid ett senare tillfälle.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Siemens espressomaskiner samarbetar med smakmästaren Richard Juhlin
Med en exceptionell förmåga att urskilja subtila smaknyanser och enastående doftminne, anses...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *