Felicity Jones frontar ny Aston Martin-kampanj som hyllar kraften i DBX707

Aston Martin Felicity Jones

Aston Martin har lanserat sin mest betydelsefulla produktmarknadsföringskampanj för 2022, med sin banbrytande lyxiga SUV DBX707 som stjärna i en ny film med den hyllade brittiska skådespelaren Felicity Jones.

I den känslomässiga filmen, som är inspelad i det intensiva brittiska landskapet i Dartmoor National Park, får man se den BAFTA- och Oscar-nominerade skådespelaren hålla en kraftfull monolog inför kameran när en Aston Martin Racing Green DBX707 dyker upp vid horisonten och vrålar in i sin ledande roll.

Renato Bisignani, global chef för marknadsföring och kommunikation på Aston Martin, säger:

“Den här fängslande kortfilmen är ett exempel på Aston Martins strävan att ge känslor och intensitet åt vår produktmarknadsföring och utmana de kreativa konventioner som kunderna har vant sig vid inom bilindustrin. Åtta månader efter den hisnande presentationen fortsätter DBX707 att imponera på förarna med sina spännande prestanda, sin superbilsdynamik och sin omisskännliga stil. Genom detta innehåll har vi försökt att levandegöra dessa egenskaper på ett kreativt sätt, genom att para ihop ett kraftfullt manus med en elegant artist som levererar en stark och intensiv prestanda. Kampanjen är filmad och producerad i Storbritannien och speglar vår passion för att samarbeta med ledande brittiska talanger för att levandegöra Aston Martins varumärke och vår unika kombination av ultra-lyx och hög prestanda.”

Filmen och den tillhörande kreativa Power.Driven. är den första större produktmarknadsföringskampanjen som lanserats sedan Aston Martins nya kreativa identitet Intensity.Driven. avslöjades tidigare i år.

Lanserades i maj 2022

Aston Martin DBX707 ny suv 2022

Det var i maj tidigare i år som Aston Martin DBX707 började rulla från monteringsbandet i St Athan i Wales. Med DBX707 lyfter Aston Martin till toppen av segmentet lyxiga SUV:er med en unik kombination av brinnande prestanda, suverän dynamik, omisskännlig stil och absolut lyx.

DBX707 har en enorm kraft med sina 707 hästkrafter och kan uppnå en maxhastighet på 193 mph och kan nå 0-60 mph på bara 3,1 sekunder. Nya DBX707 är en SUV som inte är lik någon annan, konstruerad med ett överflöd av karaktär och övertygande kapacitet, DBX707 är den ultimata SUV:n i alla avseenden.

Aston Martin rekryterade mer än 100 nya kvalificerade fordonstekniker till St Athan för att stödja upptrappningen av DBX707-produktionen. DBX-modellen är den första walesiskt byggda produktionsbilen på nästan 50 år.

Läs mer: Första Aston Martin Valkyrie har färdigställts

More from Benny Sjölind
Bästa AI-transkription verktygen – Här är de hetaste verktygen som omvandlar talade ord till skriven text
I en värld som är alltmer beroende av digital kommunikation har förmågan...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *