Bästa uppblåsbara spabad 2022 – Vi har tagit fram bästa modellerna!

bästa uppblåsbara spabad 2022

Drömmer du om att ha ett mobilt spabad är en uppblåsbar variant ett utmärkt alternativ. Speciellt nu till sommaren då vi ofta är på resande fot. Här tar vi fram bästa uppblåsbara spabad 2022.

Fördelen med uppblåsbara spabad

bästa uppblåsbara spabad 2022

Största fördelen med uppblåsbara spabad i jämförelse med traditionella utomhusbad är att de inte kräver någon installation eller befästning. De är med andra ord lätta att transportera och flytta. De är också enkla att förvara om du inte önskar ha dem framme.

För sommaren är uppblåsbara spabad idealiska om du t.ex. vill flytta det till sommarstugan eller ha med det på husvagnssemestern.

Vad kostar uppblåsbara spabad?

Uppblåsbara spabad är oftast förmånliga i jämförelse traditionella spabad på grund av att du slipper göra installationer och befästningar. Också materialet gör på uppblåsbara spabad gör dem billigare och mer mångsidiga än de flesta traditionella varianter på marknaden.

Vilka uppblåsbara spabad är bäst 2022?

uppblåsbara spabad bäst i test 2022

Vilka uppblåsbara spabad ska man välja? Det finns många alternativ på marknaden just nu, både gällande material och storlek. Nedan tar vi fram bästa uppblåsbara spabad 2022.

Bästa uppblåsbara spabad 2022

uppblåsbara spabad online 2022

När du väljer uppblåsbara spabad är det framförallt viktigt att tänka på storleken. Denna typ av spabad plockas oftast fram för familjen eller fester och då behöver det finnas tillräckligt med utrymme.

Men även andra faktorer som belysning och typ av sittplatser är viktigt att tänka på.

Uppblåsbara spabad för 2 personer

uppblåsbara spabad för 2 personer

Bestway ST.Lucia AirJet är ett av de absolut mest prisvärda uppblåsbara spabaden på marknaden. Det har plats för upp till 2-3 personer och är oerhört mångsidigt. Det behövs ingen montering eller installering och du flyttar det enkelt med dess två handtag.

Det har en massagefunktion på 110 AirJets™ och har även ett Freeze Shield™-system som är anpassat för vårt svenska vinterklimat. Det förhindrar förfrysning av vattnet när temperaturen understiger 6 grader.

Det kommer med en digital kontrollpanel som du kan styra allt från temperatur till massagejets. Badet har en maxtemperatur på 40 grader och det finns även en timer som du kan använda för att ställa in exakt vilken tid du vill att badet skall vara uppvärmt.

Uppblåsbara spabad för 4 personer

uppblåsbara spabad för 4 personer

Bestway Ibiza AirJet är ett uppblåsbart spabad för 4 till 6 personer och är även detta ett av de mest prisvärda på marknaden. Detta har en massagefunktion på 140 AirJets™ med ett Freeze Shield™-system som är anpassat för vinterklimat.

Det har också en medföljande ChemConnect™-dispenser som ger en stabil klornivå och rent vatten, fritt från bakterier. Det rymmer hela 669L vatten och har ett djup på 66cm. Detta är ett riktigt rymligt uppblåsbar spabad trots sin kompakta design!

Uppblåsbara spabad för 6 personer

uppblåsbara spabad för 6 personer

Bubbelpoolen PureSpa för 6 personer är ett lyxigt uppblåsbart spabad som har både högpresterande jetstrålar och bubbelmassage. Kontrollpanelen har en trådlös laddning som du kan använda för att aktivera jetstrålarna.

2 nackstöd ingår i leveransen spabadet är också utrustad med ett hårdvattenbehandlingssystem och ett sanitetssystem med saltvatten. Det tar bort största delen av de föroreningar som samlas. Detta är helt enkelt en spa-upplevelse i premiumklass!

Uppblåsbara spabad som tål kyla vintertid

Uppblåsbara spabad som tål kyla vintertid

De flesta upplåsbara spabad som finns på marknaden är numera såpass högteknologiska att de är byggda för att även tåla vinterkyla. Denna Helsinki-modell har ett snyggt Trätunne mönster och ett Freeze Shield™-system som är anpassat för vårt svenska vinterklimat.

Det föhindrar att vattnet fryser när temperaturen sjunker under 6 grader. Det har även ett extremt starkt DuraPlus™-material som håller formen år efter år.

Läs mer: Bästa produkter för självförsvar 2022

Written By
More from Redaktionen
Varför är det viktigt att ha koll på trender?
Vi har kommit en bit in på 2023 och det är hög...
Read More