HiFi Klubben har nu “Crazy Hi-Fi Weeks” – Stor rea på hörlurar och högtalare

Bästa rea på högtalare och hörlurar 2024

HiFi Klubben är känd som en av Sveriges bästa sajter för högtalare och hörlurar och nu erbjuder de stor rea hörlurar och högtalare under sin “Crazy Hi-Fi Weeks”. Detta är ett sällsynt tillfälle att fynda bland några av världens bästa märken inom området på bästa rean på högtalare och hörlurar 2024.

Vi har redan tidigare skrivit om bästa märken för högtalare här på Nya Lanseringar och på HiFi Klubben hittar du de flesta av dessa. Det är inte alltför ofta du hittar dessa premiumhögtalare på rea, men nu finns chansen att fynda.

Bästa rean på högtalare och hörlurar

Bästa rean på högtalare och hörlurar

Det finns mängder av produkter på rean och för dig som letar efter bästa vattentäta högtalare för sommaren 2024 kan vi bland annat tipsa om MARSHALL MIDDLETON som skribenten haft i ett par år i hemmet. Dessa är både snygga och praktiska.

Det misstag jag gjorde när jag köpte dessa var att jag var aningen tidigt ute och har en för tidig version som inte kan parkopplas med andra Marshall högtalare som jag även äger.

Denna modell av Marshall Middleton kan dock parkopplas med andra högtalare trådlöst och du kan därigenom skapa en egen Marshall-stack i miniformat eller större versioner som MARSHALL ACTON III nedan. Marshalls är ett av de märken som är relativt svårt att hitta bra rea på, men nu finns chansen!

bästa rea på marshall högtalare 2024

Sennheisers premiumhögtalare är också de väldigt eftertraktade och SENNHEISER HD 660S2 är bland de allra bästa på marknaden. Jag skrev tidigare om nya in-ear hörlurarna Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4. Dessa är inte på rea just nu, men väl de förstnämnda.

Om du vill ha bra sporthörlurar kan jag även rekommendera SENNHEISER SPORT TRUE WIRELESS som nu är på -20% rea.

bästa rea på Sennheiser hörlurar 2024

Detta var bara några av de produkter jag kan rekommendera på HiFi Klubbens “Crazy Hi-Fi Weeks”. Ta en koll själv i utbudet om du vill fynda bland bästa rean på högtalare och hörlurar 2024!

More from Benny Sjölind
Förvandla text till 3D-animering: DeepMotion lanserar MotionGPT™ – En ny era inom animation
DeepMotion, som är känt för sin expertis inom AI-driven teknik för rörelseupptagning,...
Read More
0 replies on “HiFi Klubben har nu “Crazy Hi-Fi Weeks” – Stor rea på hörlurar och högtalare”