Kolla in dessa unika Adidas-fotbollsskor i begränsad upplaga med design av Yohji Yamamoto

adidas PREDATOR ELITE FOLDOVER TONGUE Y-3 fotbollsskor

Adidas är extremt innovativa just nu och lanserar en mängd unika produkter på löpande band. En av dessa är deras Y3-linje med design av Yohji Yamamoto. På tisdag lanseras adidas PREDATOR ELITE FOLDOVER TONGUE Y-3, en begränsad upplaga av fotbollsskor som är annorlunda än något annat du ser på marknaden.

Om du siktar på att vara den mest eleganta på fotbollsplanen är detta ett släpp för dig. Med Yohji Yamamotos designsignatur på en nedvikbar plös och en Y-3-logga på hälen är de här fotbollsskorna från adidas helt unika.

adidas PREDATOR ELITE FOLDOVER TONGUE Y-3 fotbollsskor

De har en HybridTouch 2.0-ovandel, en Controlframe 2.0-yttersula och greppande Strikeskin-gummifenor. Fotbollsskorna innehåller minst 20 % återvunnet material och är därmed en av de mest hållbara på marknaden.

Genom att återanvända material som redan skapats bidrar adidas till att minska avfall och minska vårt beroende av ändliga resurser och minska deras produkters miljöavtryck.

adidas PREDATOR ELITE FOLDOVER TONGUE Y-3

adidas PREDATOR ELITE FOLDOVER TONGUE Y-3 kommer att vara tillgänglig tisdag, 2:a april kl 10:00 och finns tillgänglig endast via adidas-appen. Det gäller att vara snabb om du vill ha tag på dessa eftersom de med säkerhet kommer att vara populära.

Produktspecifikation – adidas PREDATOR ELITE FOLDOVER TONGUE Y-3

adidas PREDATOR ELITE FOLDOVER TONGUE Y-3
  • Normal passform
  • Knyts med snören
  • HybridTouch 2.0-ovandel med Strikeskin-detaljer
  • Skaft i adidas PRIMEKNIT
  • Nedvikbar plös med rem
  • Controlframe 2.0-yttersula för fasta underlag
  • Innehåller minst 20 % återvunnet material

Om Adidas fotbollsskor

Adidas är vid sidan av Nike det mest populära märket bland fotbollsspelare världen över och bland användarna märks några av världens bästa spelare som Mo Salah, Jude Bellingham och Leo Messi – bara för att nämna några.

De mest populära modellerna av adidas-fotbollsskor är Crazyfast och Predator-serierna, där den sistnämnda har en lång historia. Denna serie har även fått flera intressanta “remakes” under det gångna året som vi även skrivit om.

Om du är intresserad av de senaste innovationerna hos fotbollsskor är adidas definitivt ett märke att hålla noggrann koll på!

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Bästa sajter för att skapa AI-bilder online 2024
Artificiell intelligens (AI) spelar en allt större roll i kreativa branscher och...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *