Soundcore lanserar öronsnäckorna Sleep A20 – Ett stort steg framåt inom sömnteknik

Soundcore, ett premiumljudmärke från Anker Innovations, har tagit ett viktigt steg för att förbättra sömnkvaliteten med lanseringen av Sleep A20-öronsnäckorna. Denna andra generationens modell är konstruerad för att ge oöverträffad brusmaskering och komfort, vilket ger användare en lugn natts sömn trots vanliga störningar.

Sleep Tech är en starkt växande industri just nu. Det sammanhänger delvis med att allt fler människor lider av sömnsvårigheter. Med den snabba teknologiska utvecklingen ser vi också allt fler nyttiga produkter komma ut på marknaden. En av dessa är Loop Earplugs som blivit väldigt populär även i Sverige. Nu har även Anker på allvar gett sig in i leken med sina Sleep A20 öronsnäckor.

Framsteg inom brusmaskering

Soundcore lanserar öronsnäckorna Sleep A20  för att sova bättre

Sleep A20-öronsnäckorna höjer upplevelsen av brusmaskering med sina innovativa Twin-Seal-öronsnäckor, som ger tre gånger bättre brusreducering jämfört med traditionella öronsnäckor med ett lager.

Denna design är särskilt inriktad på att blockera nattliga ljud som kan störa sömnen, t.ex. snarkande partners och mullret från sopbilar tidigt på morgonen.

Utformad för komfort

Soundcore lanserar öronsnäckorna Sleep A20  för att sova bättre

Sleep A20 har utformats med tanke på alla olika sovställningar och är noggrant utformad för personer som sover på sidan. Den ergonomiska, böjda formen på öronsnäckorna matchar konturen på användarens öron, så att de förblir bekväma hela natten, även när man ligger på sidan.

Hela ytan på öronsnäckan som kommer i kontakt med örat är belagd med ultramjukt silikon, vilket ytterligare förbättrar komforten för alla användare.

Sleep A20 har 14 timmars speltid i viloläge och totalt 80 timmar med det eleganta laddningsfodralet, vilket säkerställer att användarna kan njuta av en lugn sömnmiljö med ljud från ett medföljande bibliotek, t.ex. vitt brus.

För dem som föredrar att somna till musik eller podcasts erbjuder öronsnäckorna upp till 10 timmars speltid med en Bluetooth-anslutning, med totalt 55 timmar tillgängliga med laddningsetuiet.

Smarta funktioner för en smartare sömn

Soundcore lanserar öronsnäckorna Sleep A20  för att sova bättre

Sleep A20 bygger vidare på framgångarna med Sleep A10-modellen och introducerar en rad smarta funktioner. Dessa inkluderar en repeterbar larmfunktion med anpassningsbara ljud för att försiktigt väcka användare utan att störa andra, automatisk sömnövervakning med spårning av sömnposition tillgänglig via Soundcore-appen och en användbar ljudvarningsfunktion för att lokalisera felplacerade öronsnäckor.

Anker Sleep A20 – Tillgänglighet och pris

Soundcore lanserar öronsnäckorna Sleep A20  för att sova bättre

Från och med den 16 april kommer Sleep A20 att finnas tillgänglig för förköp på Kickstarter i utvalda regioner, med rabatter på upp till 40% för tidiga backare. Innan dess erbjuder Soundcore.com specialerbjudanden för tidiga fåglar.

Öronsnäckorna kommer att säljas för 149,99 euro i Tyskland på Amazon.com och Soundcores webbplats i slutet av maj.

Andra alternativ på marknaden

Det är inte endast Anker som nu gett sig in i Sleep Tech-området. Även Philips har nyligen lanserat sina egna öronsnäckor för att sova bättre – en kampanj som du nu kan backa på Kickstarter.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Puffer Tote Bags är en stor trend bland kvinnor – Här är snyggaste modellerna 2023
Puffer Tote Bags är en stor trend bland kvinnor just nu och...
Read More
0 replies on “Soundcore lanserar öronsnäckorna Sleep A20 – Ett stort steg framåt inom sömnteknik”