FUJIFILM lanserar INSTAX Pal – En revolutionerande kamera med storlek som en golfboll

instax pal ny kamera
Omskapa minnen på ett nytt sätt. Denna nykomling i digitalkameravärlden revolutionerar sättet vi minns varje ögonblick.

FUJIFILM presenterar nu sin nyaste innovation, INSTAX Pal digital kamera. Med denna kamera kan användare enkelt dokumentera alla typer av händelser. När den kombineras med INSTAX Link-seriens mobilskrivare skapar INSTAX Pal en helt ny fotoupplevelse.

Sedan FUJIFILM Holdings Corporation i Tokyo introducerade INSTAX-märket 1998, har de erbjudit unika lösningar för fotoälskare. För att fira sitt 25-årsjubileum har de lagt till INSTAX Pal i deras produktlinje, den första kameran som endast är avsedd för att fotografera.

instax pal ny kamera

Denna kompakta enhet kan enkelt föras med en hand och kan direkt överföra bilder till din mobil via Bluetooth genom den exklusiva INSTAX Pal-appen. När bilderna är klara kan de tryckas ut med hjälp av INSTAX Link-skrivare eller med kamerorna INSTAX mini Evo och INSTAX mini LiPlay.

Den erbjuder också digitala alternativ för att spara och dela på sociala plattformar.

Med sin lilla storlek och vidvinkellins är den idealisk för alla fototillfällen. Den inbyggda fjärrkontrollsfunktionen i appen gör det möjligt att vara med på bild. Intervallfunktionen och INSTAX Animation lägger till ytterligare dimensioner till fotograferingen.

Direktanslutning till INSTAX Link-skrivare är smidigt och enkelt. Dess unika design inkluderar en multifunktionell ring och möjligheten att personifiera avtryckarljudet. INSTAX Pal kommer i fem färgalternativ, och ett särskilt silikonskydd och en ny film, “Soft Lavender”, kommer också att finnas tillgängliga vid lansering.

Pris och tillgänglighet

instax pal ny kamera

Fujifilms INSTAX Pal har ett pris som börjar från 999.95 SEK för de flesta färgerna och 1,299.95 SEK för Gem Black-varianten. Den beräknas vara i försäljning från den 5 oktober 2023.

Tillbehör som INSTAX Pal Design Silicone Case och INSTAX mini Soft Lavender direktbildsfilm släpps samtidigt, med priser från 169.95 SEK respektive 129.95 SEK.

Läs mer: Bästa kamera för vlogg och YouTube

More from Benny Sjölind
KICKS Lanserar Exklusiva Adventskalendrar 2023 Laddade med Skönhetsfavoriter!
KICKS lanserar nu sina två nya adventskalendrar för 2023, fyllda med handplockade...
Read More
0 replies on “FUJIFILM lanserar INSTAX Pal – En revolutionerande kamera med storlek som en golfboll”