Coca-Cola lanserar två nya smaker

nya smaker från coca cola 2022

Coca-Cola rivstartar året genom att lansera inte en – utan två nya smaker. Det är inga mindre än Coca-Cola Zero Sugar Lime och Coca-Cola Zero Sugar Koffeinfri, perfekt för dig som vill dricka Coca-Cola sent på kvällen, som nu ser dagens ljus. De finns i butik från vecka 4.

Coca–Cola lanserar nu två helt nya smaker på den svenska marknaden. Coca–Cola Zero Sugar Lime är en ny och härlig smak för den som älskar Coca–Cola Zero Sugar, men som vill variera sig. Drycken har en fräsch smak av limefrukt och är sockerfri.

Coca–Cola Zero Sugar Koffeinfri har exakt samma goda smak som Coca–Cola Zero, och är också sockerfri. Dessutom innehåller den inget koffein, vilket gör att den passar utmärkt för alla Coca-Cola–dyrkare som inte vill konsumera koffein. Du kan nu alltså ta ett glas av din favoritdryck sent på kvällen utan att behöva oroa dig för att inte kunna sova.

Vi är så stolt över att lansera dessa smaker och vi är spända över att se hur de kommer att tas emot av svenska folket, säger Victoria Adolfsson, varumärkeschef, Coca-Cola Sverige.

Hur länge behöver du vänta för att testa nykomlingarna? Inte särskilt länge. Redan nu hittar du nyheterna i din närmaste butik.

Coca–Cola Zero Sugar Lime kommer i 33 cl burk och på flaska, 50 cl och 150 cl. Coca–Cola Zero Sugar Koffeinfri lanseras i 33 cl burk och 50 cl flaska.

More from Benny Sjölind
Den ultimata guiden för att skapa perfekta ChatGPT-uppmaningar och Prompts
ChatGPT är ett kraftfullt AI-verktyg som kan användas för en mängd olika...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *