OLW rivstartar det nya året med att lansera tre nyheter

nyheter från olw 2022

Väntan är över – nu lanseras årets första snacksnyheter från OLW. Vilken av nykomlingarna cheez doodles® Deluxe Pecorino, Linschips Hickory Mayo och potatischipset Vegan Sourcream & Onion Chili Tingle får ditt hjärta att slå dubbelslag? Nyheterna flyttar in i din snackshylla från och med vecka 3.

OLW:s snacksnyheter är redo att charma det svenska folket. OLW cheez doodles® Deluxe Pecorino är lyxiga, små ostbågar med äkta pecorino romano-ost. Den delikata bågen är mindre än cheez doodles® original och är något ljusare till färgen. Det här är en riktig lyxostbåge!

Detta är en spännande lansering för oss och vi ser fram emot att se hur cheez doodles® Deluxe Pecorino tas emot. Smaken har fått fantastiska testresultat i externa smaktest – och bygger också på en trendande ostsort som konsumenter efterfrågar. Det är en riktigt god liten ostbåge med perfekt fras som sätter extra guldkant på vilken bjudning som helst, säger Malou Yeung Kadir, marknadschef på OLW.

Sourcream & Onion är den absolut mest sålda smaken inom potatischips. Äntligen kommer den i en vegansk variant – med en twist. OLW Vegan Sourcream & Onion Chili Tingle har den klassiska Sourcream & Onion-smaken, med sin krämighet och lockande löktoner, gift med en mild not av chili, som bidrar med hetta och fyllighet.

.
OLW:s linschipsfamilj får tillökning när OLW Linschips Hickory Mayo ser dagens ljus. Produkten har en krämig, god smak av lätt rökig majonnäs, paprika och chili som bidrar med en mild hetta och sötma. Chipsen innehåller hela 13 % protein och 40 % mindre fett än standardchips. Även denna nyhet är helt vegansk.

Nyheterna finns i din livsmedelsbutik från och med vecka 3. Alla tre kommer i en miljövänligare påse, märkt ISCC, med 50 % mindre CO2-utsläpp från plasten.*

*Tillsammans med OLW:s förpackningsleverantör ersätts fossil plast med biobaserad. Detta via ISCC-certifierad massbalans, motsvarande mängden plast i varje påse. Det leder till 50% mindre CO2-utsläpp från plasten i varje förpackning.

Written By
More from Redaktionen
Haupt Lakrits har lanserat världens dyraste lakrits
En lakrits berikad med vit Alba-truffel, iransk beluga kaviar och japanskt havssalt...
Read More