Cervera presenterar sin julkampanj för 2023

cervera julkampanj 2023

Cervera, en av Sveriges främsta inom kvalitativa produkter för köket, hemmet och gåvobordet, lanserar sin festliga julkampanj för 2023. Kampanjen tar inspiration från svensk hantverkshistoria och den livfulla arts- och crafts-rörelsen.

Med denna kampanj hoppas Cervera att kunderna helt och fullt ska uppskatta julens glädje, men också tänka på dem som kanske inte har det lika bra. I linje med detta kommer Cerveras Julgåvohjälp, där gåvor till ett värde av 100 000 kr doneras till de som kämpar ekonomiskt, i syfte att sprida mer julglädje.

cervera julkampanj 2023

Cerveras festliga kampanj för 2023 ger en modern vinkling av arts- och crafts-rörelsen, influerad av den välkända textildesignern Karin Larsson och författaren Ellen Keys mysiga hem, blandat med inslag från svenska traditioner och natur.

Cervera är en självklar julklappsdestination för kvalitetsklappar och vi älskar verkligen julen och allt som hör den till! För årets jul går vi tillbaka till den svenska hantverkstraditionens rötter, och bjuder in våra kunder till en mysig och omhändertagande julvärld som får en att längta hem. Det som julen ju handlar om, säger Erika Dalle, COO på Cervera.

cervera julkampanj 2023

Kampanjbilderna, fotograferade av Fanny Rådvik och stylade av Linnéa Salmén, med Anna Kask som kreativ ledare, har noggrant utvalda produkter för gåvor, matlagning och inredning.

Nya produkter från märken som Rörstrand och Kay Bojesen kommer också att presenteras. Under julen 2023 erbjuder Cervera unikt julinslagningsmaterial designat av illustratören Lina Schnaufer, tillgängligt både online och i deras butiker runt om i Sverige.

cervera julkampanj 2023

Liksom föregående år kommer Cervera att erbjuda Julgåvohjälpen, där gåvor till ett värde av 100 000 kr doneras till dem som behöver extra hjälp under julen.

Läs också: Granit julkampanj 2023

More from Benny Sjölind
Här är Meow Meme Coin – En spännande ny aktör bland Meme-mynt
Meow Meme Coin ($MEOW) har växt snabbt som meme-mynt och lockat många...
Read More
0 replies on “Cervera presenterar sin julkampanj för 2023”