Nu lanseras lyxiga julkalendrar för skägg och grooming

lyxig grooming adventskalender för män 2023

Vi svenska män har redan i ett par säsonger haft möjligheten att få tag på adventskalendrar för skägg. Här är det skäggoljor som varit i fokus. Nu har en ny adventskalender för skägg med mer bred inriktning för skäggvård lanserats. Här är bästa adventskalender för skägg 2023.

Även då det gäller adventskalendrar för grooming har en intressant nyhet nyligen lanserats hos svenska webbshoppar. Det handlar om en lyxig groomingkalender som fokuserar på allt gällande manlig skönhet. Mer om denna kalender längre ner.

Bästa adventskalender för skägg 2023

Det finns en rad adventskalendrar för skägg som kommer att lanseras detta år. Av dessa är en klassiker som redan är ute på marknaden, medan vi får vänta lite på innan den andra kommer ut på marknaden. Här är bästa adventskalender för skägg 2023:

Adventskalender med skäggolja

The Bearded Man Company adventskalender är en klassiker som är fylld av skäggolja i dofter som bergamott, svart kaffe och kryddig rom. Detta är ett perfekt tillfälle att testa på olika dofter för ditt skägg under december månad Eller varför inte testa fram din favoritdoft för ditt skägg redan nu?

Denna olja gör ditt skägg mjukt och ger det lyster och näring. Om du har skägg vet du säkert att det lätt ger irritation och klåda i skäggbotten. Denna olja går snabbt in i di hud utan att kladda.

The Brighton Beard Co. Beard & Grooming Advent Calendar

bästa nya adventskalender för skägg 2023

The Brighton Beard Co. är ett engelskt groomingmärke som grundades 2013 i kuststaden Brighton. Det är också där produkterna handtillverkas. Namnen och dofterna är inspirerade av smugglare och hembrännare från East Sussex och bär alla på en historia.

The Brighton Beard Co. Beard & Grooming Advent Calendar är en adventskalender för män som rymmer 24 luckor. Här hittar du en mix av full-size och travel-size groomingprodukter, med allt från skäggvård, rakvård och kroppsvård.

bästa adventskalender för skägg 2023

Detta är ett perfekt sätt att få testa och utforksa sortimentet från The Brighton Beard Co. En stilren adventskalender för skägg som förgyller samtliga dagarna fram till jul och en perfekt gåva till till skäggiga man eller pojkvän!

The Brighton Beard Co. Beard & Grooming Advent Calendar kostar 795 kr och säljs exklusivt på www.beardshop.se och www.grooming.se.

Lyxig groomingkalender från Dick Johnson

bästa groomingkalender för män 2023

En annan lyxig adventskalender för män är Dick Johnson’s Men’s Grooming Calendar. Förra årets julkalender blev en succé som sålde slut i ett ögonblick.

Denna fullspäckade julkalender kommer inte lämna någon besviken. Det här är inte en vanlig groomingkalender för män – Dick Johnson har skapat en upplevelse utöver det vanliga som ger en totalrenovering från topp till pung och piggar upp efter tunga nätter av festande.

De kreativa skaparna av Dick Johnson har jobbat hårt i ett år med att sätta ihop en förstklassig adventskalender. Bakom de 24 lyckorna hittar du stiliga, högklassiga och välvårdande produkter – allt ifrån kvalitativ hudvård, till duschprodukter som gör dig fräsch. Groomingkalendern innehåller bästsäljare från Dick Johnson men också helt nya produktlanseringar. Det finns även ett gästspel av några andra groomingmärken.

Kalenderns 24 luckor innehåller bland annat Smokey Whisky Shaving Gel, Snake Beard Oil, Ghost Clay, Magic Dust och punk. Det är en mix av favoriter och nyheter från Dick Johnsons sortiment tillsammans med gästspel från bland annat Mr Bear Family, Daimon Barber och Barber Pro.

Detta är en av de största och mest exklusiva julkalendrarna för män som marknaden erbjuder! 

Dick Johnson’s Men’s Grooming Calendar kostar 1295 kr, medan kalenderns värde ligger på över 2500 kr. Dick Johnson’s Men’s Grooming Calendar finns i en limiterad upplaga och säljs även den på www.beardshop.se och www.grooming.se.

Läs mer: Bästa adventskalender för kreativa 2023

More from Benny Sjölind
Nu kan du köpa möbler och sängar från Hemtex – Lanserar märkena Nordic Rest och Forms + Objects
Hemtex, känd för sitt utbud av textilier och dekorationer som under mer...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *