Samsungs presenterar sina nyheter inom TV och Ljud för 2024 – Introducerar framtidens skärmteknologi

samsung nyheter tv och ljud 2024

Samsung har presenterat sina senaste innovationer inom TV och ljud för 2024, som omfattar allt från Neo QLED 8K till banbrytande MICRO LEDs och ljudlösningar. Dessa produkter, avtäckta inför CES® 2024, är inte bara en uppvisning i bild- och ljudkvalitet utan också en brygga in i en ny era av AI-drivna skärmar.

Neo QLED 8K och NQ8 AI Gen3-processorn: En ny dimension av bildkvalitet

samsung nyheter tv och ljud 2024

Samsungs Neo QLED 8K, som står i centrum för 2024 års lineup, är en mästare på bildåtergivning. Med sin innovativa NQ8 AI Gen3-processor, som innefattar en neural processorenhet (NPU), levererar den en dubbelt så snabb bearbetning jämfört med tidigare modeller. Antalet neurala nätverk har ökat från 64 till 512, vilket gör det möjligt att återge ultra-detalljusa bilder.

Banbrytande funktioner i Neo QLED-serien:

samsung nyheter tv och ljud 2024
  • 8K AI Upscaling Pro: Denna funktion använder NQ8 AI Gen3 för att optimera uppskalning till 8K, vilket förbättrar lågupplöst innehåll till ultrahög upplösning.
  • AI Motion Enhancer Pro: Tacklar vanliga problem med sportinnehåll, såsom bollförvrängning, genom att strömma högupplösta sportsändningar med NQ8 AI Gen3.
  • Real Depth Enhancer Pro: Använder AI för att skapa mer detaljerade och realistiska bilder genom att styr mini-LED-lampor mer exakt.
  • Infinity Air Design: En design som kompletterar Neo QLED 8Ks höga bildkvalitet med en skärm på endast 12,9mm djup.

Ljudinnovationer i paritet med bildkvaliteten:

  • 2024 Q-Symphony: Ger möjlighet att ansluta flera trådlösa högtalare till en TV eller projektor för en optimal ljudsynkronisering.
  • Active Voice Amplifier Pro: En AI-baserad dialogförstärkare som förbättrar dialog och röster för en klarare upplevelse.

2024 Tizen OS: En mer personlig TV-upplevelse

Samsungs uppdaterade Tizen OS fokuserar på att skapa en mer personlig och anpassad TV-upplevelse. Det gör det möjligt för användare att skapa egna profiler för skräddarsydda rekommendationer.

Samsung TV Plus: En förbättrad användarupplevelse

samsung nyheter tv och ljud 2024

Med det uppdaterade användargränssnittet får användare en mer överskådlig vy över tillgängligt material. Tjänsten integreras även med Samsung-konton för att erbjuda skräddarsydda innehållsförslag.

Sömlösa och uppkopplade upplevelser med Samsungs Ecosystem

Samsung stärker sin position som centrum för uppkopplade hem med nya funktioner som Workout Tracker och Multi Control, vilka erbjuder förbättrad interaktivitet och användarvänlighet.

MICRO LED: Framtidens skärmteknik

Samsungs nya transparenta MICRO LED-skärm erbjuder en ny nivå av klarhet och anpassningsbarhet, vilket öppnar upp för nya möjligheter inom både hem- och B2B-miljöer.

Samsungs OLED: Breddade alternativ för konsumenten

Med modeller som S95D, erbjuder Samsungs OLED-TVs en förbättrad tittarupplevelse, med tekniker som OLED Glare Free och avancerade bildkvalitetsmotorer.

Nya Lifestyle-produkter: Anpassade lösningar för varje hem

Samsung introducerar nya produkter som The Frame, The Premiere 8K Projector och The Freestyle 2nd Gen, som alla bidrar till en mer personifierad och anpassad upplevelse.

Förbättrade Soundbars för en bättre ljudupplevelse

Samsungs soundbar-lineup för 2024, inklusive Music Frame och HW-Q990D, erbjuder användarna en ljudupplevelse utöver det vanliga, förstärkt av avancerade AI-algoritmer.

Samsungs TV-lineup för 2024 står som ett bevis på företagets åtagande att kontinuerligt förnya sig och erbjuda konsumenterna banbrytande teknik och användarcentrerad design.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Bästa online-verktygen för trendbevakning 2024
I dagens dynamiska och ständigt föränderliga värld är det avgörande för företag,...
Read More
0 replies on “Samsungs presenterar sina nyheter inom TV och Ljud för 2024 – Introducerar framtidens skärmteknologi”