Nu kan du bo i en av New Yorks mest exklusiva adresser på toppen av anrika Plaza Hotel

Penthouse på toppen av Plaza Hotel i New York

Plaza Hotel, ett landmärke i New York City sedan 1907, presenterar nu sina mest exklusiva bostäder hittills: Double Plaza Penthouses. Detta unika erbjudande markerar första gången som dessa takvåningar har varit tillgängliga, vilket ger en oöverträffad möjlighet till lyxigt boende.

Arkitektoniska underverk möter modern överflöd

Penthouse på toppen av Plaza Hotel i New York
© Travis Mark www.travismark.com

Med inspiration från franska renässansslott har Plaza Hotel stått som en ledstjärna för glamour och lyx i hjärtat av New York City. Nu lyfter hotellet detta arv till nya höjder med sina två takvåningar, som förkroppsligar toppen av ett överdådigt boende.

Läs också: Mozarts sista slott Schloss Stuppach auktioneras ut

Penthouse på toppen av Plaza Hotel i New York

Dessa troféhem, en triplex och en duplex, erbjuder över 10 000 kvadratmeter bostadsyta, tillsammans med en 82-fots terrass med vidsträckt utsikt över Central Park.

Triplex: Ett mästerverk av design

Penthouse på toppen av Plaza Hotel i New York

Triplex-huset är 6 316 kvadratmeter stort och har tillgång till en privat hiss, fyra sovrum, 4,5 badrum, ett arbetsrum, en formell matsal och ett vardagsrum centrerat kring en magnifik marmorbar.

Penthouse på toppen av Plaza Hotel i New York
© Travis Mark www.travismark.com

Ett kockkök med takljus, komplett med ett stort skafferi och ett familje- / mediarum med en gaseldstad, bidrar till lockelsen. Den primära sviten, en fristad av lyx, erbjuder dubbla omklädningsrum och spa-bad, vilket sätter en ny standard för överdådigt boende.

Duplex: Elegans omdefinierad

Penthouse på toppen av Plaza Hotel i New York
© Travis Mark www.travismark.com

Det intilliggande duplexhuset på 3 974 kvadratmeter fungerar som gästhem och nås via en egen hiss. Bostaden bländar med en stor dubbel foajé, ett elegant stort rum, ett stort butlerkök och en majestätisk trappa som leder till tre sovrum och tre badrum.

Läs också: Bo i huset där Frank Sinatra bott och “Mad Men” samt “Californication” spelats in

Det största sovrummet, med sin eldstad i marmor och utsikt över Central Park, är en symbol för elegans.

Ett historiskt arv fortsätter

Plaza Hotel, ett nationellt historiskt landmärke, har varit platsen för generationer av världsledare, dignitärer och kulturella ikoner. Hotellet designades av Henry Janeway Hardenbergh och dess tidlösa elegans är lika fängslande idag som den var för över hundra år sedan.

lyxpenthouse på plaza hotell i New York

Invånarna i Plaza Hotel Condominiums är nedsänkta i denna rika historia och har tillgång till hotellets utbud av lyxiga bekvämligheter, inklusive eftermiddagste i Palm Court, cocktails i Champagne Bar och det exklusiva Guerlain-spaet.

Oöverträffad lyx på Central Park South

Penthouse på toppen av Plaza Hotel i New York

Med ett kombinerat inre utrymme på 10 290 kvadratmeter och en utomhusterrass på 706 kvadratmeter erbjuder Plaza Penthouses en livsstil som saknar motstycke i världen av lyxfastigheter.

Belägna på Manhattans prestigefyllda Central Park South, erbjuder dessa bostäder inte bara hisnande vyer och design i världsklass utan också en exklusiv ingång till det historiska arvet från Plaza Hotel.

Källa: TopTenRealEstateDeals.com

More from Benny Sjölind
Zoomo avslöjar en prototyp av sin “Moped Killer”, Zoomo One
Zoomo, världsledande inom elektriska leveransfordon för den sista milen, har idag presenterat...
Read More
0 replies on “Nu kan du bo i en av New Yorks mest exklusiva adresser på toppen av anrika Plaza Hotel”