Prestigefylld egendom i Vail Valley går till auktion – En lyxig tillflyktsort i Colorados vinterlandskap

lyxfastighet till salu i Vail Valley

Inbäddat i den internationellt berömda Vail Valley, känd för sin elitscen för vintersport och besökt av kändisar som Lindsey Vonn, Kardashians och Obamas, ligger en egendom som symboliserar höjden av lyx mitt i naturens lugn.

Denna exklusiva region, en fristad för friluftsentusiaster, erbjuder aktiviteter året runt från skidåkning till kajakpaddling, vilket skapar förutsättningar för en oöverträffad levnadsupplevelse.

Casteel Creek: Där överflöd möter friluftsliv

lyxfastighet till salu i Vail Valley

I den ultraexklusiva enklaven Casteel Creek, ett 400 hektar stort samhälle som bara rymmer 10 exklusiva hem, är en unik herrgård redo för auktion utan reserv. Denna 40 348 kvadratmeter stora egendom sträcker sig över 56 tunnland med frodiga bergssidor och förväntas locka startbud på 15 till 25 miljoner dollar.

Egendomen kombinerar modern elegans med västerländsk känsla, med en exteriör i sten, takbjälkar och stora fönster som erbjuder 360-graders utsikt över de omgivande bergen.

Läs också: Nu kan du bo i ett penthouse i anrika Plaza Hotel i New York

lyxfastighet till salu i Vail Valley

På insidan finns ett stort kök med toppmoderna vitvaror, en matsal upplyst av en Chihuly-ljuskrona och en primär svit med ett lyxigt badrum, våt bar och ett privat däck med en utomhusbadtunna. Med ytterligare sju sovrum med eget badrum är herrgården en sann fristad för komfort och stil.

Oöverträffade bekvämligheter för underhållning och avkoppling

lyxfastighet till salu i Vail Valley

Fastigheten är designad med underhållning i åtanke och inkluderar en skräddarsydd cowboy-salongbar inspirerad av Jackson, Wyomings Silver Dollar Saloon, en glassbar, en sofistikerad hemmabio i biostil och en inomhus / utomhus badtunna med utsikt över Gore och Sawatch Ranges.

Uteplatser och däck erbjuder gott om utrymme för avkoppling och njutning av den vackra naturen.

lyxfastighet till salu i Vail Valley

På egendomen finns också ett gästhus med fyra sovrum, en lägenhet med tre sovrum ovanför en bilbarack med 12 platser, ett garage med cowboytema och till och med ett autentiskt sheriffkontor och fängelse, vilket bibehåller egendomens vilda västern-charm.

Exklusiva bekvämligheter

lyxfastighet till salu i Vail Valley

Invånarna i Casteel Creek har tillgång till Coyote Lodge, ett 28 000 kvadratmeter stort underhållningskomplex med klättervägg, inomhuspool, skjutbana och mycket mer.

lyxfastighet till salu i Vail Valley

Fastigheten har en damm med öring, preparerade stigar för utomhusaktiviteter och direkt tillgång till White River National Forest, vilket garanterar en uppsjö av rekreationsmöjligheter.

Läs också: Huset där Frank Sinatra bott och Mad Men spelats in

Detaljer om auktionen

lyxfastighet till salu i Vail Valley

Auktionen för denna extraordinära egendom kommer att öppna den 6 mars, med den slutliga live-auktionen den 21 mars på Sotheby’s New York, presenterad av Concierge Auctions.

Detta är ett sällsynt tillfälle att äga en del av Colorados prestigefyllda Vail Valley, som erbjuder en oöverträffad livsstil mitt i ett av USA:s vackraste landskap.

Källa: TopTenRealEstateDeals.com

More from Benny Sjölind
Här är nomineringarna till Årets Leksak 2022
Varje år utser branschorganisationen Lek & Babybranschen årets bästa leksaker. Nu presenteras...
Read More
0 replies on “Prestigefylld egendom i Vail Valley går till auktion – En lyxig tillflyktsort i Colorados vinterlandskap”