LEGO Star Wars firar 25 år av intergalaktiska äventyr

LEGO Star Wars Collection 2024

LEGO Gruppen lanserar snart en rad produkter för att markera 25-årsjubileet av det älskade LEGO® Star Wars™ samarbetet. Festligheterna började på den prestigefyllda Spielwarenmesse, Nürnbergs internationella leksaksmässa i januari, där LEGO har presenterade nya byggset prydda med en speciell 25-årsjubileumslogotyp, som nu finns tillgängliga för förbeställning.

Lansering av exklusiva jubileumsutgåvor i LEGO Star Wars 2024

LEGO Star Wars Collection 2024 Millennial Falcon

Som ett erkännande av denna viktiga milstolpe har LEGO introducerat en serie nya LEGO Star Wars byggset som släpps den 1 mars. Höjdpunkterna inkluderar nya modeller inspirerade av ikoniska rymdfarkoster som Millennium Falcon™ och Invisible Hand™, två unika set tillägnade Tantive IV™ och ett specialset som hyllar fansens favoritdroid, R2-D2™.

Läs också: Bästa leksaker 2024

LEGO Star Wars Collection 2024

Dessa set innehåller samlarminifigurer och jubileumsplattor som aldrig tidigare har funnits tillgängliga i LEGO-format.

R2-D2 tar plats i centrum

En LEGO återskapelse av R2-D2 i naturlig storlek, byggd av 27 797 LEGO klossar, är en mittpunkt i LEGO montern och förkroppsligar den anda av innovation och kreativitet som har definierat LEGO Star Wars sagan.

Denna imponerande modell är planerad att turnera över hela Europa och USA under 2024 och föra firandet till fans över hela världen.

Engagerar fans med 25-sekunders filmfestival

LEGO Star Wars Collection 2024

I en unik twist har LEGO tillkännagivit LEGO Star Wars 25-sekunders filmfestival, som kommer att inledas den 1 mars. Festivalen bjuder in entusiaster att kanalisera sin kreativitet genom att skicka in kortfilmer som återskapar deras favoritscener från Star Wars med hjälp av LEGO Star Wars set och minifigurer, vilket främjar ett gemenskapsdrivet firande av detta ikoniska samarbete.

LEGO Star Wars Visual Dictionary från DK lanseringsdatum

Förväntningarna ökar också på den uppdaterade utgåvan av LEGO Star Wars Visual Dictionary från DK, som kommer att innehålla en exklusiv ny minifigur. Denna publikation är tillgänglig för förbeställning nu och lovar att bli ett måste för samlare och fans och kommer att släppas i april 2024.

Ett år av galaktiskt firande framför oss

LEGO Star Wars Collection 2024

Under året kommer LEGO att erbjuda fler möjligheter för fans att engagera sig i varumärket och fira sin kärlek till LEGO Star Wars. Genom dessa initiativ vill LEGO hedra kreativiteten och passionen hos sina fans och lyfta fram den bestående attraktionskraften hos LEGO Star Wars-universumet.

LEGO Star Wars 25-årsjubileumsseten är redo att bli en hit bland gamla och nya fans och symboliserar ett kvarts sekel av fantasifull lek och historieberättande. Dessa set är tillgängliga för förbeställning nu och lovar att föra in spänningen i Star Wars-galaxen i hem runt om i världen från och med den 1 mars 2024.

Läs också: Årets bästa leksaker i Sverige utsedda

Tags from the story
More from Benny Sjölind
IKEA firar 80 år i alla sina varuhus
Den svenska detaljhandelsjätten IKEA firar sin 80-årsdag den 28 juli 2023 och...
Read More
0 replies on “LEGO Star Wars firar 25 år av intergalaktiska äventyr”