Microsoft introducerar nytt AI verktyg copilot

Microsofts nya ai verktyg copilot

Teknologins framsteg har lett till en ny våg av innovationer, och AI står i centrum för denna transformation. Microsoft, känt för sina banbrytande tekniska lösningar, har nu vävt in AI-funktioner i sina mest älskade produkter, från GitHub till Microsoft 365.

Copilot, som representerar en fusion av dessa AI-drivna verktyg, kommer att vara tillgänglig i Windows 11, Microsoft 365, Edge och Bing. Den kommer att fungera som en app eller dyka upp när användaren behöver den med ett högerklick. Uppdateringen med Copilot kommer att börja rullas ut den 26 september.

Windows 11: AI:s Integration

Den kommande uppdateringen av Windows 11 kommer att innehålla över 150 nya funktioner, inklusive Copilot och AI-förstärkta versioner av Paint, Photos och Clipchamp. Dessa förbättringar syftar till att göra operativsystemet mer intuitivt och användarvänligt, med en större betoning på automatisering och smarta rekommendationer.

Användare kan förvänta sig en smidigare upplevelse där systemet proaktivt kan föreslå och automatisera uppgifter baserat på användarens beteende och preferenser. Med Copilot integrerat direkt i operativsystemet kommer användarna att ha en AI-assistent redo att hjälpa till med allt från grundläggande uppgifter till mer komplexa problem.

Teknologins Framsteg och Arbetsplatsens Transformation

Nya microsoft copilot

Bing och Edge introducerar nya funktioner som drivs av de senaste AI-modellerna, inklusive personaliserade svar och en ny shoppingupplevelse. Samtidigt kommer Microsoft 365 Copilot att vara allmänt tillgänglig för företagskunder från den 1 november 2023, med den nya funktionen Microsoft 365 Chat som siktar på att revolutionera sättet människor arbetar på. Designer, det senaste tillskottet till Microsoft 365, kommer att använda OpenAI’s Dall.E 3 för att skapa fantastiska visuella upplevelser.

Slutsats

Microsoft fortsätter att leda vägen inom AI-innovation, och med introduktionen av Copilot, tar företaget ett stort steg mot en mer integrerad och användarvänlig teknikupplevelse.

Läs också: Bästa sajter för att skapa AI-bilder online

More from Benny Sjölind
Loop Earplugs: Omdefinierar hur vi upplever buller
I dagens bullriga värld blir det allt viktigare att hitta effektiva sätt...
Read More
0 replies on “Microsoft introducerar nytt AI verktyg copilot”