Här är Saturnus nya alkoholfria glögg 2023

årets glögg från Saturnus 2023

I år lanserar Saturnus en unik glöggupplevelse med en alkoholfri variant inspirerad av svensk natur. Denna nya vitvinsbaserade glögg, fri från alkohol, fortsätter att föra samman traditionella glöggkryddor med nordiska element. Inspirationen kommer från den svenska skogen, där smakerna av granskott och lingon ger en unik twist. Den är utformad för att njutas antingen varm eller kall.

Som Sveriges mest anrika glöggproducent, fortsätter Saturnus att omfamna smaker från nordliga landskap, speciellt skogen, i sina årliga glöggvarianter. Årets glögg för 2023 är inget undantag.

Denna glögg bjuder på en upplevelse som påminner om skogspromenader och bärplockning, kryddat med julens traditionella kryddor. Årets utvalda smakkombination är Granskott & Lingon.

årets glögg från Saturnus 2023

Den är framställd av avalkoholiserat vin och kryddad med traditionella julkryddor, vilket resulterar i en fräsch och alkoholfri glögg. Den distinkta granaromen ger en syrlig och frisk smak, som påminner om doften av granbarr.

Ludwig Liepe, kategorichef hos Saturnus, beskriver glöggen som en upplevelse som för tankarna till att stryka handen över en grangren och sedan känna doften.

Den vita glöggen är inte överdrivet söt och kombinerar julens dofter med skogens essens på ett smakfullt sätt. De svenska lingonen tillför inte bara en unik smak utan också ett rött skimmer till denna vita glögg, vilket gör den lämplig att avnjutas både kall och varm.

Den passar även utmärkt i olika drinkar. De traditionella glöggkryddorna som kanel och kardemumma spelar huvudrollen, men man finner även toner av ingefära och kryddnejlika.

Årets Glögg 2023 representerar en klassisk glögg men med en innovativ vridning, vilket skapar en ny och spännande smakprofil.

More from Benny Sjölind
Här är de hetaste AI-trenderna 2024
Artificiell intelligens (AI) fortsätter att vara en av de mest dynamiska och...
Read More
0 replies on “Här är Saturnus nya alkoholfria glögg 2023”