Trendar nu: LEGO® Fortnite av LEGO Group och Epic Games

Lego Fortnite

En av de stora söktrenderna just nu både i USA och världen över är LEGO Fortnite. LEGO har som bekant blivit enormt populärt under de senaste åren och varje ny lansering möts av stort intresse. Den senaste lanseringen från LEGO är Fortnite som lanserar som ett samarbete mellan LEGO Group och speltillverkaren Epic Games.

Detta innovativa överlevnadsskapande spel debuterade i Fortnite den 7 december 2023. Denna lansering markerar den första av många spelupplevelser som är resultatet av den långsiktiga alliansen mellan LEGO Group och Epic Games, med fokus på att skapa roliga och säkra digitala miljöer för barn och familjer.

LEGO® Fortnite: Ett överlevnadsäventyr med blockbyggande

lego Fortnite

LEGO® Fortnite erbjuder en unik överlevnadsupplevelse inom Fortnite-universumet. Det nya spelet är frukten av ett samarbete mellan Epic Games och LEGO Group, med fokus på att skapa engagerande och säkra digitala lekplatser för barn och familjer.

En värld där LEGO möter Fortnite

I LEGO® Fortnite kastas spelarna in i expansiva, öppna världar som blandar den ikoniska LEGO-estetiken med Fortnites spännande gameplay. Här är vad spelarna kan förvänta sig:

Ikoniska karaktärer i LEGO-stil

Spelarna får styra populära Fortnite-karaktärer som Brite Bomber, Cuddle Team Leader och Raven, alla i charmig LEGO-form.

Överlevnad, hantverk och byggande

Samla resurser, tillverka föremål och delta i strider, antingen ensam eller med vänner. Spelarna kan bygga skyddsrum för att försvara sig, anpassa sina baser och till och med rekrytera bybor för att hjälpa till att samla material och överleva natten.

Spelet inbjuder spelare att klä sig och utforska djupa grottor på jakt efter resurser, dolda områden och formidabla fiender.

Kontinuerliga uppdateringar och expansioner

lego fortnite spel

Resan med LEGO® Fortnite har bara börjat. Spelare kan se fram emot nya världsbyggande funktioner, spelförbättringar och ytterligare LEGO Style Outfits i uppdateringar som planeras till början av 2024. Fortnite, inklusive LEGO Fortnite, är tillgängligt på ett brett utbud av plattformar, kostnadsfritt.

Säkerhet och klassificering

LEGO® Fortnite har klassificerats E10+ av ESRB och är utformat med familjevänligt innehåll i åtanke. Det innehåller Epic Games föräldrakontroll och säkerhetsfunktioner för att säkerställa en säker spelmiljö.

Tekniska innovationer

LEGO® Fortnite drivs av Unreal Engine 5 och använder avancerade funktioner för en realistisk LEGO-byggupplevelse. Spelets enorma värld, som sträcker sig över 95 kvadratkilometer, streamas med World Partition-teknik och har dynamiskt genererade miljöer tack vare ramverket Procedural Content Generation.

Högtidliga lanseringsevenemang

I samband med lanseringen av spelet har fyra gigantiska LEGO Supply Llamas byggts i större städer över hela världen. Dessa imponerande strukturer, som är 12 meter höga och består av över 230 000 LEGO klossar, är ett bevis på spelets omfattning och partnerskapets kreativitet. Under lanseringshelgen kan besökare njuta av familjevänliga byggaktiviteter på dessa platser.

Bredare samarbeten och framtida satsningar

LEGO Koncernens användning av Unreal Engine sträcker sig bortom LEGO® Fortnite. Med digitala tvillingar av tusentals LEGO-element som utvecklas för användning i Fortnites ekosystem blir bron mellan fysisk och digital lek mer påtaglig.

Förvänta dig att flera fler spel med LEGO-tema dyker upp i Fortnite från och med nästa år, vilket ytterligare utökar detta fantasifulla partnerskap.

More from Benny Sjölind
Samsung lanserar framtidens hushållsapparater med BESPOKE AI – En ny era av smarta hemupplevelser
Under det globala eventet “BESPOKE AI”, som ägde rum i Seoul, Paris...
Read More
0 replies on “Trendar nu: LEGO® Fortnite av LEGO Group och Epic Games”