Moroccanoil lägger till revolutionerande Purple Hair Treatment i sitt sortiment – Nyskapande formula för ljusare hårnyanser

Moroccanoil lägger till revolutionerande Purple Hair Treatment i sitt sortiment - Nyskapande formula för ljusare hårnyanser

Moroccanoil® presenterar nu en banbrytande utveckling av deras berömda hårvårdsolja. Denna nya produkt, Moroccanoil Treatment Purple, är speciellt utvecklad för att ge näring och samtidigt motverka oönskade gula toner i blont, uppljusat och grått hår. Den bästsäljande håroljan i USA introducerar nu en tonkorrigerande variant som erbjuder både dagligt underhåll av hårfärg och vård i en och samma produkt.

Designad för optimal tonkorrigering

Moroccanoil lägger till revolutionerande Purple Hair Treatment i sitt sortiment - Nyskapande formula för ljusare hårnyanser

Moroccanoil Treatment Purple är berikad med violetta pigment för att effektivt förstärka svala toner och neutralisera gula samt orange nyanser som kan uppträda i behandlat hår. Denna produkt kombinerar den rika näringen från arganolja med fördelarna av en lätt formula, vilket gör att oljan snabbt absorberas av håret.

Resultatet är förbättrad hanterbarhet, ökad glans samt långvarig jämnhet och mjukhet.

Nyckelingredienser för Förbättrad Vård

  • Arganolja: Känd för sitt rika innehåll av vitamin E, essentiella fettsyror och antioxidanter, vilket ger näring och minskar frissighet.
  • Extrakt från linfrö: Förbättrar hårets hälsa och utseende genom sin rikedom på essentiella fettsyror.
  • Violett pigment: Arbetar för att neutralisera mässingstoner och ge håret en djupare dimension och naturlig glans.

Användningsinstruktioner

Moroccanoil lägger till revolutionerande Purple Hair Treatment i sitt sortiment - Nyskapande formula för ljusare hårnyanser

Applicera en liten mängd i fuktigt eller torrt hår och styla som vanligt. Använd produkten 2-3 gånger i veckan, eller efter behov, för att upprätthålla och förstärka hårfärgens ton.

För bästa resultat, kombinera med Moroccanoil Blonde Perfecting Shampoo och Conditioner.

Prissättning och Tillgänglighet

Produkten finns tillgänglig i två storlekar: 25 ml för 229 kr och 50 ml för 389 kr.

Omfattande Purple Collection

Som en del av Moroccanoils Color Care-kategori, inkluderar Purple Collection produkter specifikt designade för att underhålla och förbättra blont, uppljusat eller grått hår och förhindra oönskad brassighet.

Denna kollektion inkluderar Blonde Perfecting Purple Shampoo och Blonde Perfecting Purple Conditioner, som båda bidrar till att hålla håret fräscht och strålande.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nespresso lanserar exklusiva kaffekapslarna N°20 – efter 20 år av utveckling
I 20 år har Nespresso fördjupat sig i skapandet av N°20. Med...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *