Loka presenterar 2024 års fruktiga smaknyhet: Hallon och Rabarber

nya loka hallon och rabarber 2024

Loka inleder det nya året med en spännande nyhet för smaklökarna. 2024 års specialsmak, hallon och rabarber, lanseras som en hyllning till den svenska sommaren. Denna uppfriskande dryck kombinerar den syrliga rabarbern med sötma från solmogna hallon, vilket skapar en perfekt balans. Konsumenter kan hitta Loka Hallon/Rabarber i servicehandeln från och med vecka 1, och i dagligvaruhandeln från vecka 3.

En historisk smakkombination

loka hallon/rabarber 2024

Svenskar har njutit av både hallon och rabarber sedan 1700-talet, och deras kombination i Lokas nya smak är en minnesvärd upplevelse. Denna smakkombination väcker bilder av ljumma sommardagar, familjer som samlas kring rabarberpajer med glass och grädde, och söta stunder i hallonbuskarna.

Nu finns dessa nostalgiska smaker förenade i Lokas innovativa dryck för 2024.

Ett trendigt och hälsosamt dryckesval

Smaksatt vatten har blivit en alltmer populär vardagslyx i Sverige, där över 70 procent av allt buteljerat vatten nu är smaksatt. Loka erbjuder en både läskande och hälsosam dryckesalternativ.

Jon Hilander, marknadschef för alkoholfria drycker på Spendrups, betonar Lokas roll som en populär törstsläckare och ett välkommet alternativ till andra drycker.

Kolsyran i Loka Hallon/Rabarber lyfter och balanserar smakerna, vilket gör den till en idealisk dryck för den som är på språng eller söker en komplement till lättare måltider. Drycken är smaksatt med naturliga aromer från riktig frukt och är fri från både socker och sötningsmedel.

Priser och Tillgänglighet

Loka Hallon/Rabarber kommer i olika storlekar och prisklasser. 50 cl PET-flaskan finns i servicehandeln från vecka 1 till cirka 23 kronor. I dagligvaruhandeln från vecka 3, 50 cl PET för cirka 11:30 kronor, 150 cl PET för 10:30 kronor, 12×33 cl PET för 47 kronor, och 33 cl burk för 6:50 kronor.

More from Benny Sjölind
Cervera presenterar sin julkampanj för 2023
Cervera, en av Sveriges främsta inom kvalitativa produkter för köket, hemmet och...
Read More
0 replies on “Loka presenterar 2024 års fruktiga smaknyhet: Hallon och Rabarber”