Vårens lösgodisnyheter från CandyKing 2024 presenteras

vårens lösgodisnyheter från CandyKing 2024

När vårsolen börjar titta fram lanserar CandyKing inte mindre än sex nya lösgodisfavoriter, redo att locka fram vårkänslorna hos godisälskare över hela Sverige. Med en härlig blandning av smaker som spänner från salt och sött till fruktigt och chokladigt, lovar dessa nyheter att förvandla lösgodishyllorna till ett sant paradis för smaklökarna. Här är vårens lösgodisnyheter från CandyKing 2024.

Nya smaker att se fram emot

Bland de mest efterlängtade nyheterna hittar vi Salta Diamanter, en lakritssensation som redan vunnit hjärtan i grannländerna och nu äntligen gör sitt intåg på den svenska marknaden. Inte nog med det, Mini Orca dyker upp med sin bubbelgumssmak för att bjuda på en söt överraskning.

Exklusivt hos CandyKing hittar vi också Orange Jazzies och Mini Orca, två unika tillskott som garanterat blir nya favoriter. Orange Jazzies kombinerar apelsin och choklad i en oemotståndlig mix, medan Mini Orca ger en ny twist på det klassiska godiset med en lekfull referens till havets djur.

Läs också: Vårens godisnyheter från Cloetta 2024

Stor variation i vårens lösgodisnyheter från CandyKing 2024

Vårnyheterna från CandyKing 2024 är följande:

  • Orange Jazzies – Apelsin och choklad i en oemotståndlig kombination. Tur att en apelsinbestår av många klyftor, för det är omöjligt att bara ta en!
  • Mini Orca – Men ORKA! Nej, mini Orca. Nu lär vi oss ett nytt ord för späckhuggare med denna lilla mini-godisbit med smak av bubbelgum.
  • Salta Diamanter – En gnistrande lakritsskatt som är en mycket omtyckt produkt i våra grannländer kommer äntligen i lösvikt i Sverige.
  • Center Sea Salt – Den omåttligt populära pralinen Center kommer nu i en modern twist med havssalt. Om möjligt ännu godare än originalet. Kommer den plocka ner vår mest sålda lösviktsgodis från tronen..?
  • Lakritsbär – Mjuk saltlakrits är något som efterfrågats av många och här tror vi att vi hittat ett guldkorn som inte kommer göra någon besviken.
  • Fruity Numbers – Godissiffror med smak av banan, päron, persika, tutti-frutti & bubbelgum gör vilken tråkig räkneövning hur smarrig som helst.

Christin Sunnåker, produktchef för Pick & Mix hos Cloetta Sverige, uttrycker sin entusiasm över de nya tillskotten:

“Vi är överlyckliga att kunna presentera våra sprillans nya vårnyheter. Med dessa sex unika smakkombinationer, från de gnistrande salta diamant till de fruktiga godissiffrorna, finns det något för varje godisfantast.”

Lanseringsdatum för vårens lösgodisnyheter från CandyKing 2024

CandyKing nya lösgodisnyheter finns i butik från vecka 7. Med lanseringen av vårnyheterna fortsätter CandyKing att bygga både sortiment och varumärke samt stärka sin position som premiumleverantör av lösgodis.

Cloetta är den största leverantören av pick & mix i Europa. Lösviktsgodis har en mycket stark position i de nordiska länderna där Sverigestår för 30 procent av den totala konsumtionen, medan övriga Norden står för 5–15 procent

More from Benny Sjölind
Design House Stockholm har släppt kollektionen Birds 1967 med Lisa Larsons ikoniska fåglar
Sedan 1967 har de förtrollande keramikfåglarna som skapats av den kända svenska...
Read More
0 replies on “Vårens lösgodisnyheter från CandyKing 2024 presenteras”