Harley-Davidson lanserar nya revolutionerande motorcykelmodeller 2024

harley davidson nya motorcyklar 2024

Harley-Davidson, ett varumärke synonymt med motorcykelarv, är redo att omdefiniera framtiden för motorcykeltouring med lanseringen av sina 2024-modeller. Det nya sortimentet, som inkluderar de förnyade Street Glide® och Road Glide®, tillsammans med expansionen av Custom Vehicle Operations™ (CVO™) serien, markerar ett betydande språng i prestanda, teknik och design.

Omarbetning av ikoniska modeller: Street Glide® och Road Glide®

Harley-Davidson nya motorcyklar 2024

2024 års Street Glide® och Road Glide® modeller förkroppsligar ett nytt kapitel för Harley-Davidson, med oöverträffade prestandaförbättringar och en djärv designöversyn.

Dessa modeller har den nya Milwaukee-Eight 117-motorn, som utlovar en blandning av kraft och effektivitet. Viktiga framsteg inkluderar:

 • Uppdaterad motor: Milwaukee-Eight® 117 V-Twin-motorn är uppgraderad med ett nytt kylsystem för optimal termisk komfort, och förbättrat insugs- och avgasflöde för ökad prestanda.
 • Körlägen: Välj mellan lägena Road, Sport, Rain och Custom för att skräddarsy motorcykelns prestanda på elektronisk väg.
 • Infotainmentsystem: Ett toppmodernt system som drivs av Skyline™ OS, som visas på en 12,3-tums TFT-pekskärm i färg, ersätter traditionella analoga instrument.
 • Aerodynamik och komfort: Förbättrad aerodynamik minskar buffringen från hjälmen avsevärt, medan en förbättrad bakre fjädring och ett omdesignat säte ökar komforten på långa sträckor.

CVO™-serien: Sätter nya standarder

Harley-Davidson nya motorcyklar 2024

Harley-Davidson firar 25 år med Custom Vehicle Operations™ och introducerar CVO™ Road Glide ST® och CVO™ Pan America®.

CVO™ Road Glide ST®: Ett kraftpaket för prestanda

Harley-Davidson nya motorcyklar 2024

CVO™ Road Glide ST® framstår som själva sinnebilden för prestandabaggers, med följande egenskaper:

 • Högpresterande motor: Milwaukee-Eight® 121 High Output V-Twin-motor, exklusiv för denna modell, levererar 127 hästkrafter och 145 lb. ft. vridmoment.
 • Viktreducering: Användning av alternativa material minskar torrvikten, med komponenter som ljuddämpare i titan och smidda kolfiberdelar.
 • Avancerad fjädring och bromsar: SHOWA® bakre stötdämpare, inverterade gafflar och premium Brembo™-bromsar förbättrar körupplevelsen.
 • Körlägen och infotainment: Flera körlägen och en uppsättning infotainmentteknik som drivs av Skyline™ OS, inklusive ett premiumljudsystem.

CVO™ Pan America®: Äventyrsresande omdefinierat

Harley-Davidson nya motorcyklar 2024

CVO™ Pan America® är den första adventure touring-modellen i CVO™-serien, utrustad med:

 • Revolution® Max 1250-motor: Säkerställer en smidig och kraftfull körning.
 • Avancerade funktioner: Inklusive semi-aktiv fjädring, pekskärm, valbara körlägen och Daymaker® Adaptive Headlamp-teknik.
 • Robusta tillbehör: Adaptiv körhöjdsfjädring, aluminiumhöljen, slanglösa hjul och mycket mer, redo för alla äventyr.

Ett arv av innovation fortsätter

2023 CVO™ Street Glide® och CVO™ Road Glide® modellerna sätter en djärv riktning för Harley-Davidsons Grand American Touring-plattform, med Milwaukee-Eight VVT 121 drivlina och avancerad fjädring.

Dessa funktioner, tillsammans med det exklusiva Skyline™ OS, återkommer 2024 med nya färgalternativ.

Harley-Davidson förblir dedikerad till den tidlösa strävan efter äventyr och frihet. Modellprogrammet för 2024, som kommer att finnas hos auktoriserade återförsäljare i januari 2024, är ett bevis på detta engagemang och erbjuder förarna de mest fängslande och avancerade motorcyklarna i märkets historia.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Louis Vuittons lanserar högtalare: Där mode möter högupplöst ljud
Det lyxiga modehuset Louis Vuitton har presenterat ett nytt tillskott till sin...
Read More
0 replies on “Harley-Davidson lanserar nya revolutionerande motorcykelmodeller 2024”