World of Volvo: En innovativ resa genom tid och teknik

World of Volvo utställning öppningsdatum

I hjärtat av Göteborg öppnar snart ett nytt upplevelsecentrum som utlovar en unik inblick i bil- och teknikvärlden. World of Volvo, som slår upp sina portar den 14 april 2024, bjuder in till en omfattande utställning på hela 4 500 kvadratmeter. Med människan i centrum, avslöjas här Volvos resa genom innovation, från historiska milstolpar till framtidens visioner.

World of Volvo är inte bara en hyllning till några av Volvos mest ikoniska fordon; det är en plats där besökare kan dyka in i verklighetens berättelser och uppslukande interaktiva upplevelser.

World of Volvo Göteborg öppningsdatum

Från att få prova på elektriska grävmaskiner till att uppleva aerodynamikens kraft i en vindtunnel, strävar utställningen efter att erbjuda något för alla. Den dynamiska naturen av utställningen säkerställs genom temporära sektioner som kommer att förnyas regelbundet för att spegla nya teman och innovationer.

“Vi vill skapa upplevelser tillsammans med våra besökare,” säger Ulrika Sandford, Marketing & Communications Manager på World of Volvo. Ambitionen är att göra varje besök till en ny och inspirerande händelse.

Läs också: Gröna Lunds expansionsplaner

World of Volvo öppningsdatum i Göteborg 2024

Detta sentiment delas av Magnus Wrahme, VD för World of Volvo, som ser fram emot de interaktioner och det utbyte som utställningen kommer att facilitera mellan människor, teknologi, och kreativitet. Med visionen om att varje möte ska bli något utöver det vanliga, är förväntningarna inför öppningen den 14 april höga.

Som ett skyltfönster för innovation och ett testament till den mänskliga omsorgen som driver märket, signalerar World of Volvo en spännande framtid både för Göteborg och för alla som delar en passion för teknikens och framtidens möjligheter.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
OpenAI lanserar Sora: Nästa steg inom AI-genererade videon
OpenAI, som ligger bakom revolutionerande produkter som ChatGPT och Dall-E, har lanserat...
Read More
0 replies on “World of Volvo: En innovativ resa genom tid och teknik”