theHunter: Call of the Wild är ute nu och gratis under en begränsad tid i Epic Games Store!

hunter call of the wild spel

Expansive Worlds, en kreativ avdelning inom Avalanche Studios Group, meddelar nu att jaktspelet theHunter: Call of the Wild är tillgängligt på Epic Games Store – och ännu bättre är att spelarna kan få det gratis fram till den 2 december!

Oavsett om du gör dig redo för din första jakt eller om du vill uppleva spelet på nya plattformar är det nu den perfekta tiden att hoppa in! Förutom att spelet lanseras på Epic Games Store kommer det även att finnas på Windows Store, inklusive Xbox Game Pass för PC, den 30 november.

hunter call of the wild game

Med den nyligen genomförda integrationen av Apex Connect – en av Avalanche Studios Group utvecklad portal för belöningar och funktioner i spelet – kan spelarna nu njuta av jaktens spänning tillsammans med vänner på Epic Games Store, Steam och Windows Store.

Om vi blickar framåt kommer spelarna snart också att få jaga i ett helt nytt jaktreservat. Mississippi Acres Preserve, som släpps den 7 december för PC och konsoler, är baserat på det vackra amerikanska Mississippideltat och har ett brett utbud av spännande innehåll för spelarna att uppleva, inklusive nya arter att jaga som den amerikanska alligatorn och vanlig tvättbjörn, ett nytt kraftfullt bultgevär för småviltsjakt och mycket mer.

Om theHunter: Call of the Wild

theHunter: Call of the Wild erbjuder den mest uppslukande jaktupplevelse som någonsin skapats. Spelare kan fördjupa sig i den stämningsfulla enspelarkampanjen eller dela den ultimata jaktupplevelsen med vänner. Sedan lanseringen 2017 har theHunter: Call of the Wild har det vuxit till över 60 djurarter i 11 unika reservat och fortsätter att engagera miljontals spelare. theHunter: Call of the Wild finns tillgängligt för PC via Steam och Epic Games Store, PlayStation 4, Xbox One och Xbox Game Pass.

More from Benny Sjölind
SIA Glass presenterar sina nya kulglassar för 2024 – Nya spännande smaker
SIA Glass är redo att välkomna glassälskare med öppna armar till en...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *