Heta nya lanseringar bland leksaker 2023

hetaste nya lanseringar leksaker 2023

Allt handlar om LEGO när Amazon presenterar de hetaste nya lanseringarna bland leksaker just nu. LEGO är ett ikoniskt danskt företag känt för sina byggelement av plast och har funnits på marknaden sedan 1949. När vi tar steget in i 2023 är LEGO mer populärt än någonsin tidigare bland barn i alla åldrar.

Här är de hetaste nya lanseringarna bland leksaker just nu.

Läs mer: Bästa drönare 2023

LEGO Star Wars Clone Trooper Battle Pack

hetaste nya lanseringar lego 2023

LEGOs Star Wars Clone Trooper Battle Pack innehåller 4 heroiska minifigurer, autentiska vapen och en AV-7 anti-fordonspistol för extra skydd. Med rörliga ben på sin kanon, justerbara vinklar och till och med plats för att förvara en lycklig minifigur kan du delta i kampen mot onda krafter genom att bygga din egen stridspackning.

Dessutom får du exklusiv tillgång till digitala instruktioner så att du kan bygga som ett proffs från början till slut – allt tack vare appen Lego Builder.

Star Wars Boba Fett’s Starship Microfighter

nya lanseringar lego 2023

Skapa episka strider i Star Wars-världen med det här LEGO Microfighter byggsatsen. Barnen kan bygga sin egen miniversion av ikoniska rymdskepp från The Mandalorian och The Book Of Boba Fett, komplett med 2 kanoner, rörliga vingar och en landningsmodul.

Det ingår en jetpack som kan fästas på minifiguren samt andra tillbehör som strålvapen – plus ännu roligare när olika uppsättningar kombineras ihop. Med 85 bitar som gör det enkelt men ändå spännande att sätta ihop tack vare de kostnadsfria instruktionerna i LEGO Builder-appen kommer din unga jedi att vara på väg mot fantastiska intergalaktiska äventyr.

Star Wars TIE Bomber

nya lego lanseringar 2023

Återskapa de episka striderna från Star Wars: The Empire Strikes Back med denna TIE Bomber-modellsats. Det innehåller Darth Vader och hans ljussabel, viceamiral Sloane, en minifigur av den ikoniska TIE Bomber-piloten och till och med en exklusiv Gonkdroid LEGO-figur.

Med 6 byggbara torpeder som kan avfyras i stridsläge samt en egen transportvagn som kan rymma ytterligare två extra figurer; ditt barn kommer att vara helt uppslukad av att skapa berättelser om galaktisk krigföring. En perfekt gåva till alla blivande jediriddare över 9 år som önskar sig actionfyllda äventyr!

Nytt för vuxna – Star Wars Captain Rex Helmet Byggsats

nyheter lego för vuxna 2023

Även för vuxna finns spännande nyheter för LEGO-fantaster. Med detta LEGO-set kan du återskapa en verklighetstrogen hjälm från Star Wars: The Clone Wars.

Följ de digitala bygginstruktionerna i den kostnadsfria LEGO Builder-appen för att skapa ditt eget samlingsbara mästerverk. Perfekt för alla fans eller entusiaster som älskar Star Wars, LEGO och att samla på hjälmar.

More from Benny Sjölind
Nu kommer följande designsamarbete mellan Samsung och Marimekko
I januari avslöjades ett unikt samarbete mellan teknikjätten Samsung och det finska...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *