Här är den innovativa golvstolen FloorFred – En möbel som främjar närhet och bekvämlighet

smart golvstol

Sofie Otto lanserar golvstolen FloorFred för att uppmuntra fler till att utforska livet närmare golvet. Även om det inte är så vanligt att sitta direkt på golvet i svenska hem ännu, tror Sofie att många kan upptäcka fördelarna med detta.

Bakom den unika golvstolen FloorFred står innovatören Sofie Otto. Med sina egna upplevelser som utgångspunkt ville Sofie skapa en möbel som både var estetiskt tilltalande och funktionell, som skulle främja komfort och närhet.

Sofies vision var att skapa en golvstol som inte bara var bekväm, men även hållbar och designmässigt tilltalande. Detta ledde till valet av återvunnen ull för huvudkollektionen, ett material som är både hållbart och lätt att sköta.

Läs också: BabyBjörn lanserar bärselen Harmony i mörkgrönt

Om FloorFred golvstol

smart golvstol

FloorFred är en golvstol designad i Sverige, skapad för att göra det mer bekvämt att sitta på golvet. Den erbjuder en komfortabel sittplats med ergonomiskt ryggstöd, perfekt för långa stunder med lek, läsning eller avkoppling tillsammans med barn.

Många småbarnsföräldrar tillbringar mycket tid på golvet. Med FloorFred behöver du inte luta dig mot en vägg eller möbel, utan kan sitta bekvämt där all action sker, vilket underlättar interaktionen med barnet genom olika utvecklingsfaser.

Vare sig du leker, ammar, läser eller bara umgås, är FloorFred en perfekt kompanjon. När barnet sover kan du även använda den som en meditation eller yogastol.

Ergonomisk design

ergonomisk golvstol

Speciellt utformad för dem som spenderar mycket tid på golvet, FloorFred ger stöd där det behövs mest, vilket hjälper till att förebygga ryggsmärtor.

Denna golvstol är byggd med omsorg och använder högkvalitativa material, inklusive en dyna av återvunnen ull, vilket gör den både hållbar och lättskött.

Skötselråd

Börja med att dammsuga för att ta bort smuts. Om nödvändigt kan dynan och ryggstödet tvättas i ullprogrammet vid 30°C. Kom ihåg att ullen kan krympa något efter tvätt, så återmontera medan den fortfarande är fuktig. Torktumla inte dynan.

Läs också: Bästa lyxiga barnvagn

More from Benny Sjölind
Bästa matberedare 2024 – Här är våra favoriter för alla behov!
I takt med att intresset för hälsa och välbefinnande har blivit större...
Read More
0 replies on “Här är den innovativa golvstolen FloorFred – En möbel som främjar närhet och bekvämlighet”