Tapster lanserar The Wood Collection – Ny design på smart ring med betalningsfunktioner

tapster the wood collection 2023

För några år sedan lanserade Tapster sina första smarta ringar med betalningsfunktion som genast fick stor uppmärksamhet i Sverige. Sedan dess har man även lanserat nyckelringar med betalningsfunktion och klockor klockor med betalningsfunktion tillsammans med TRIWA. Nu är det dags för ytterligare nya ringar i kollektionen när The Wood Collection lanseras.

I dagens snabba värld är bekvämlighet och effektivitet av största vikt, även när det gäller betalningsmetoder. Det är här den innovativa betalningsringen kommer in i bilden och erbjuder ett banbrytande sätt att göra säkra transaktioner – med bara en fingertryckning. Denna kontaktlösa ring revolutionerar vårt sätt att betala och ger en smidigare, snabbare och säkrare betalningsupplevelse för alla.

Det som gör betalningsringen unik är dess integrerade kontaktlösa NFC-chip (Near Field Communication), som är utrustat med Fidesmo Pay-funktionalitet. Denna banbrytande teknik säkerställer sömlösa transaktioner och eliminerar behovet av fysiska kort eller kontanter. Betalningsringen är inte bara en praktisk lösning utan också en snygg accessoar som passar för alla tillfällen.

The Wood Collection: Kombinerar naturlig elegans med bekvämlighet

tapster betalningsring 2023

En av de viktigaste fördelarna med betalningsringen är att den är certifierad av stora betalningsnätverk, som VISA och Mastercard. Denna certifiering garanterar att den är kompatibel och accepteras av otaliga återförsäljare över hela världen, vilket ger användarna ett mångsidigt betalningsalternativ.

Vårt val
Tapster Payment Ring - Hazelnut
995 kr
  • IP68 vattentät
  • Allergivänlig
  • Kräver varken batteri eller internetanslutning
Köp här

Betalningsringen har dessutom imponerande funktioner som gör den ännu mer attraktiv. För det första är den vattentät enligt IP68, vilket innebär att den klarar olika miljöer utan att dess funktionalitet försämras. Oavsett om du fastnar i regnet eller vill ta ett dopp i poolen, förblir denna ring pålitlig.

Betalningsringen är dessutom hypoallergen, vilket innebär att den är lämplig för personer med känslig hud. Det eliminerar oro för obehag eller irritation som kan uppstå när man bär accessoarer under längre perioder.

En annan anmärkningsvärd egenskap är att ringen är oberoende av batterier eller en internetanslutning. Du behöver inte oroa dig för att behöva ladda eller vara inom Wi-Fi-räckvidd när du gör ett köp. Betalningsringens självständighet möjliggör smidiga transaktioner när som helst och var som helst.

TAPSTER Payment Ring - Ebony
995 kr
  • IP68 vattentät
  • Allergivänlig
  • Kräver varken batteri eller internetanslutning
Köp här

Hitta den perfekta passformen och anslut ditt betalkort

tapster the wood collection smart ring med betalningsfunktion 2023

Wood Collection tar betalningsringens elegans ett steg längre. Denna specialutgåva erbjuder två snygga träalternativ: hasselnöt och ebenholts. De naturliga trämaterialen bidrar inte bara till ringens estetiska tilltal utan ger också en touch av sofistikering till din övergripande look. Wood Collection finns dessutom i flera olika storlekar, så att alla kan hitta en bekväm passform.

Tapster Payment Ring - Oak
995 kr
  • IP68 vattentät
  • Allergivänlig
  • Kräver varken batteri eller internetanslutning
Köp här

Att bestämma rätt ringstorlek är avgörande för en sömlös upplevelse, och betalningsringen gör det enkelt. Om du är osäker på din ringstorlek behöver du inte oroa dig. Det är bara att besök Tapsters webbplats, där du hittar ett praktiskt verktyg för att mäta din storlek exakt. Dessutom ger storleksguiden omfattande information som hjälper dig att välja den perfekta passformen.

För att kunna utnyttja betalningsringens funktioner fullt ut är det viktigt att du ansluter ditt betalkort till den bärbara enheten. När du har slutfört ditt köp i kassan klickar du bara på ”Anslut ditt kort” för att enkelt koppla ditt kort till ringen. Denna snabba och okomplicerade process säkerställer att din betalningsring är redo att användas direkt.

För att säkerställa kompatibilitet är det viktigt att kontrollera om ditt betalkort stöds av Tapsters wearables. Deras webbplats erbjuder ett bekvämt sätt att kontrollera om ditt kort kan anslutas till betalningsringen, vilket säkerställer en sömlös betalningsupplevelse.

Written By
More from Redaktionen
Kolla in Manchester Uniteds snygga bortröja för säsongen 2023/24!
Adidas presenterar idag Manchester Uniteds nya bortatröja för säsongen 2023/24. Den nya...
Read More