Nätbutikerna med bästa Black Week-erbjudanden på hemelektronik 2022

bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2022

Nu börjar den, en av årets stora höjdpunkter för alla som letar efter rea på hemelektronik! Idag den 17:e november är det många webbutiker som kör igång med sina Black Week-erbjudanden 2022 – en händelse som kulminerar med Black Friday som i Sverige är fredagen den 25 november 2022. Här är nätbutikerna med bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2022.

Nätbutikerna med bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2022

Om du letar efter nätbutiker med bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2022 rekommenderar vi att du tar en koll på listan nedan. De har valts ut inte minst för att de var och en skiljer sig från mängden genom sitt unika utbud – och såklart har utmärkta erbjudanden under sin Black Week som nu startar. Här är våra favoriter:

Webhallen – otroligt utbud av kategorier och märken

bästa oled tv 2022

Oavsett om du letar efter en ny TV till kommande fotbolls-VM eller julklappar i form av Gamingutrustning eller spel är Webhallen en av de bästa nätbutikerna online. Idag den 17:e november startar Black Week hos Webhallen där du utlovas något alldeles extra detta år.

Eftersom det är Samsung, Philips och LEGO som står som sponsorer för deras Black Week kan vi med säkerhet förvänta oss reapriser på allt från TV:n till Sound Bars och hemmabio-utrustning.

Vi har redan tidigare tipsat om bra TV-apparater att satsa på 2022 och bland annat Philips har flera modeller som rekommenderats av experter. Här kan nämnas bland annat Philips 55OLED807 som blev vald till bästa OLED TV i EISA Awards 2022.

Även mobilprojektorer och mobiler med bra kamera är värda att hålla koll på under Webhallens Black Week.

En sak som vi speciellt gillar med Webhallens sajt är deras välutbyggda system för kommentarer och rating av produkterna. Det är något som förenklar köpprocessen avsevärt för den som letar efter bästa möjliga produkter på deras sida.

Fördelar med Webhallen:

  • Enormt utbud av märken inom hemelektronik
  • Bra Gamingutrustning och spel
  • Bra system för rating och kommentarer på produkter

Proshop.se – många alternativa märken inom hemelektronik

bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2022

En annan nätbutik med väldigt bra Black Week erbjudanden för hemelektronik 2022 är Proshop.se. Deras Black Week kör igång fredagen den 18:e november och här hittar du också en stor mängd av märken inom hemelektronik.

Det är inte endast tomma ord, utan de urskiljer sig verkligen i utbudet. Du hittar nämligen märken inom hemelektronik som är svåra att hitta på andra nätbutiker. Här kan bland annat nämnas den projektor som blev vald till bästa UST-projektor 2022 i tävlingen EISA Awards, XGIMI AURA, och Philips GoPix 1 som blev vald till bästa projektor för mobila enheter i samma tävling.

Med andra ord är Proshop.se en nätbutik att hålla koll på för prylnörden inom hemelektronik. Black Week är även ett utmärkt tillfälle att handla produkterna till nedsatta priser. Vi kan också tipsa om pizzaugnen Ooni Koda 16 som väntas bli en storsäljare bland julklappar för män 2022 och som just nu är på rabatterat pris hos Proshop.se.

Fördelar med Proshop.se:

  • Många annorlunda och högkvalitativa märken inom hemelektronik
  • Bra tillgänglighet på modeller
  • Bra priser

Kjell & Company – för dig som letar efter energismart hemelektronik

bästa trådlösa hörlurar 2022

Även Kjell & Company är en av de nätbutiker med bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2022. Deras Black Week börjar fredagen den 18:e november specifikt för medlemmar.

Det som särskiljer Kjell & Company från de flesta andra nätbutiker med hemelektronik är deras fina utbud av solcellsladdare, powerbanks och andra energibesparande produkter. Faktum är att dessa produkter är rätt svåra att hitta på nätet trots deras popularitet inför julen 2022.

Om du letar efter bästa alternativ till iPods Pro kan vi också tipsa om Jabra Elite 5 som nyligen kommit in hos Kjell & Company. Dessa hörlurar har många av de fördelar som du hittar hos iPods Pro, som aktiv brusreducering och utmärkt ljudkvalitet, men till förmånligare pris.

Kjell & Company har också ett utmärkt utbud av prisvärda elbilsladdare. För dig som vill spara på el genom smart hemelektronik är detta en utmärkt nätbutik!

Fördelar med Kjell & Company:

  • Många energismarta produkter
  • Brett utbud av hemelektronik
  • Många märken du inte hittar på andra nätbutiker
Written By
More from Redaktionen